Despre Competiţia

Club Activ CELS

Competiția Club Activ CELS – proiect prin care școlile din rural, ce au / înființează un CLUB Activ CELS la nivel local, se angajează sa desfasoare constant activități din proiectele Asociației Lume Bună pe perioada întregului an școlar.  

Am continuat să dezvoltăm programe tot mai complexe, pe termen mai lung, pe care le-am reunit în Seria “Creativ la Sat” care a debutat in 2018 cu Revista Creativ la Sat; în 2019  Coletul Creativ la Sat și în 2020  Scena Creativ la Sat, programe se s-au implementat în multe dintre Cluburile Activ CELS cu care colaborăm.

 La finalul anului școlar se face o evaluare a activității cluburilor CELS (conform Regulamentul Competiției CLUB Activ CELS) fiind selectate 7 cluburi CELS cu cele mai bune rezultate, urmând să fie premiate prin organizarea Galei CELS.   La Gala CELS sunt invitați profesorii coordonatori ce sunt premiați și participă pentru 3 zile la activități de networking, ateliere de educație non-formala, discuții despre cum poate fi îmbunătățită activitatea la nivelul cluburilor CELS. 

Cine poate participa?

  • Cadre didactice din mediul rural (ciclul primar şi gimnazial) care coordonează un Club Activ CELS sau vor să înființeze unul la nivelul școlii în care activează și se angajează să coordoneze implementarea unor proiecte ale Asociației Lume Bună la nivel local în beneficiul copiilor din școală.
  • Profesorii coordonatori ai cluburilor Activ CELS primesc sprijin din partea echipei Asociației Lume Bună, pe tot parcursul anului școlar: consultanță, sesiuni de formare, întâlniri online lunare și resurse pentru desfășurarea activităților la nivel local.

Descoperiţi

Ediţia Curentă 2023-2024

Mulţumim profesorilor colaboratori pentru ceea ce facem împreună pentru educaţia din România.

Înscrie-te în noua ediție până pe 17 noiembrie 2023, apăsând AICI. 

Pentru a descărca regulamentul Competiţiei CELS, apăsaţi butonul portocaliu din dreapta imaginii.

Regulament competiţie

Club Activ CELS

Competiţia în Imagini

Ajutorul tău contează

Prin donația ta contribui, alături de alți oameni cu suflet frumos, la o Lume mai bună. De undeva, de acolo dintr-un sat, un copil îți trimite un zâmbet și o îmbrățișare. Pentru că tocmai i-ai crescut șansele la educație!

RON
Personal Info

Suma donata: 100,00 RON