Festivitatea de premiere a celor 7 castigatori Club Activ CELS

0 Comment
300 Views

Cu multa energie, curiozitate si bucurie echipa Asociatiei Lume Buna a organizat in perioada 16-18 iulie in Brasov festivitatea de premiere a celor 7 castigatori ai Competitiei Club Activ CELS, din cadrul proiectului Calatorie Educativa in Lumea Satului. 

Noi credem ca fiecare copil are dreptul la sanse egale in educatie, iar proiectul CELS implica an de an comunitati din mediul rural in care profesorii desfasoara impreuna cu elevii lor proiecte creative de educatie non-formala. Scopul? Tocmai pentru a facilita o invatare mai facila si de lunga durata pentru acestia. Implicare venita la pachet cu descoperiri, entuziasm si rezultate vizibile pe termen lung. Ajunsa la a patra editie, competitia Club Activ CELS s-a desfasurat in perioada 1 octombrie 2018 – 19 aprilie 2019. In cadrul competitiei, au fost implicate 110 cadre didactice din 34 de Club Activ CELS, active pe toata durata competitiei si peste 1000 de copii din clasele 1-8 au beneficiat de activitatile acestor cluburi.

Prin joc, copiii, dar si adultii in aceeasi masura, invata cum sa colaboreze, cum sa dezvolte o strategie, cum sa ia initiativa, cum sa planifice. Acestea sunt de fapt si obiectivele proiectelor desfasurate de profesori si sprijinite de Asociatia Lume Buna. Ne bucuram ca si anul acesta tot mai multi copii din mediul rural au fost angrenati in astfel de activitati, motiv pentru care le multumim profesorilor coordonatori implicati in fiecare proiect si le uram mult succes in urmatorul an scolar.

Multumim si celor 7 castigatori, care timp de 3 zile au fost alaturi de noi si care au discutat despre viitoarele proiecte din propriile comunitati, despre bune practici pe care vor sa le impartaseasca si colegilor lor din sistem. In plus, pe langa activitatile de cunoastere si relationare, am vorbit si despre cum putem implica si familia copiilor in planurile viitoare, despre jocurile copilariei si poate, despre realizarea unui nou proiect de dezvoltare culturala interscolar de tipul Coletului Creativ la Sat, dar cu texte dramatice. Pregatim surprize si proiecte noi!

Va suntem recunoscatori pentru pasiunea cu care va implicati si suntem convinsi ca impreuna contribuim la o Lume mai Buna!
Asadar, castigatoarele editiei a patra, din cadrul Competitiei Club Activ CELS sunt… uuu… un rand de aplauze… urmatoarele:

Hriscu Cristina, Botosani, CLUB ACTIV CELS Cucorani (jud. Botoșani);
Mihaela Moraru, Prahova, CLUB ACTIV CELS Batrani (jud. Prahova);
Valentina Papp, CLUB ACTIV CELS Liebling (jud. Timiș);
Silvia Daniela Raveanu, CLUB ACTIV CELS Corlatel (jud. Mehedinți);
Elena Spiridon, CLUB ACTIV CELS Sinca Veche (jud. Brașov);
Daniela Popovivi, CLUB ACTIV CELS Unirea (jud. Alba);
Ana Maria Petrea, CLUB ACTIV CELS Piscu (jud. Galați).

Le multumim si partenerilor nostri care ne-au fost alaturi si fara de care acest eveniment nu ar fi fost posibil!


 


Cum a fost Gala profesorilor CELS, anul școlar 2021-2022

Gala CELS, ediția a 7-a, a avut loc în online...

Câştigătorii Competiţiei Club Activ CELS - ediţia a 7-a

Pas cu pas, am ajuns la a 7-a ediție a...