Contribuie și tu

Cum te poți implica

Prin donația ta contribui, alături de alți oameni cu suflet frumos, la o Lume mai bună. De undeva, de acolo dintr-un sat, un copil îți trimite un zâmbet și o îmbrățișare. Poți alege oricare din variantele următoare pentru a-i crește șansele la educație:

• donează online
  • redirecționează 3,5%
  • donează prin GalantOm
  • donează prin transfer bancar
  • cumpără un joc Creativ
  • fii voluntar

Donează
online

Donează pentru Asociația Lume Bună şi investeşti astfel într-un viitor mai bun pentru noi toți! Orice sumă contează, chiar dacă e vorba de numai 10 lei (valoarea unei cutii de creioane colorate). Educația este drumul cel mai sigur pe care societatea poate evolua.

Lume Bună este despre consolidare prin implicare, ne dorim să reducem abandonul școlar, analfabetismul funcțional și să dezvoltăm inteligența emoțională.

Ești la un click distanță de a motiva un copil să rămană la școală.

Donatia cu cardul se face accesând una din cele trei cauze de mai jos, dureaza 3 minute și are un impact pe termen lung în educație.

Donatia prin transfer bancar se face în contul Asociației Lume Bună, CUI 25261770,  IBAN : RO88RZBR0000060014449093, Raiffeisen Bank.

Descoperă ultimele noastre cauze

Redirecționează
3,5%

Poţi susţine financiar educaţia şi proiectele noastre fără nici un cost pentru tine!

La începutul fiecărui an, până în luna mai, poţi completa formularul 230 pentru a redirecţiona 3,5% din impozitul tău pe venitul din anul anterior (datorat statului) către un ONG pe care dorești să-l susţii (conform legii 571/2003).

Te invităm să dai click pe butonul „Doneaza 3,5%” de mai jos. Vei deschide formularul 230 de redirecționare a 3,5% în format pdf. În 3 minute îl poți completa (doar partea de sus – date personale) și semna (jos în formular), apoi îl poți depune la ANAF sau îl poți trimite scanat către: contact@asociatialumebuna.com și ne ocupăm noi de depunerea lui.

Donează prin
GalantOm

Vine Aniversarea ta, ce ai zice să treci pe lista de dorințe “o Lume mai Bună prin educație”?  Roagă-ți rudele și prietenii ca în loc de cadou, să doneze o sumă de bani către Asociația Lume Bună în numele tău, iar astfel să faceți împreună “un pas pentru o Lume mai Bună prin educație”.

Îți poți “Dărui ziua de naștere” prin intermediul platformei Galantom. Este o platformă care aduce împreună oameni de bine: fundraiseri, donatori și organizații non-profit.

Intri aici: https://lumebuna.galantom.ro/projects, îți poți crea o pagină de fundraiser, alegi un proiect pe care să-l susții și dai de veste prietenilor să doneze.

Poți dona și aici: https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/125-de-liceeni-dedica-1000-de-ore-de-meditatii-copiilor-din-10-sate-Avem-nevoie-si-de-ajutorul-tau

Dacă ai nevoie de ajutor în acest proces, nu ezita să ne contactezi contact@asociatialumebuna.com.

Cumpără un joc
Creativ

Aceste cărți de joc sunt pentru tine! Iar achiziția lor susține proiectele noastre de educație.

Am pregătit pentru tine 30 de jocuri: Jocuri de Imaginație, Jocuri de Comunicare, Jocuri de Logică. Cărțile de joc CREATIV pot fi folosite de familii cu copii între 5 și 14 ani, de către școli pentru ore interactive, dar și de către companii pentru teambuilding-uri.

Intră pe butonul de mai jos și comandă un joc care să aducă bucurie – ție, celor cu care te joci și copiilor beneficiari ai proiectelor noastre.

Fii
voluntar

Aleg să devin VOLUNTAR!

Timpul dedicat unei idei este o investiție uriașă. În mediul ONG, unde impactul unui proiect se măsoară în dedicarea și implicarea echipei, prezența voluntarilor este absolut esențială. Dacă poți să dedici o parte din timpul tău și crezi în potențialul fiecărui copil, ne-ar face plăcere să facem cunoștință și să dezvoltăm împreună proiectele Asociației Lume Bună. Organizăm periodic workshop-uri și ateliere pentru voluntari pe diverse teme, în funcție de interesele și dorințele fiecăruia. Dacă vrei să fii un Viteaz Voluntar, te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii.