Despre Proiectul

Coletul Creativ la Sat

Aflat la a 2-a editie in 2020, proiectul a pornit in 2019 cu 80 de copii din 4 scoli membre in Cluburi ACTIV CELS, care au facut schimb de informatii despre traditiile, obiceiurile si sufletul locului natal prin colete creative. Copiii sunt astfel incurajati sa descopere istoria locului natal, sa o exprime cat mai creativ si sa o transmita – printr-un colet – catre scoala prietena, din alta regiune a tarii. Proiectul Coletul Creativ la Sat vine ca o continuare a Revistei Creativ la Sat, prima sa editie fiind co-finantata de Administratia Fondului Cultural National (AFCN).

Descoperiti

Coletele Creativ la Sat

Parteneriatul cu cele 4 cluburi CELS a insemnat: colaborare intre scoli, prietenie intre copii, descoperirea unor traditii locale si a specificului cultural din alte parti ale tarii, comunitati stranse in jurul unui eveniment realizat de copii, sub indrumarea profesorilor implicati in proiect.

Construim Motivatie impreuna

prin Coletul Creativ la Sat

Coletul Creativ in Imagini

Ajutorul tău contează

Prin donația ta contribui, alături de alți oameni cu suflet frumos, la o Lume mai bună. De undeva, de acolo dintr-un sat, un copil îți trimite un zâmbet și o îmbrățișare. Pentru că tocmai i-ai crescut șansele la educație!

RON
Personal Info

Suma donata: 20,00 RON