E un moment bun să îți găsești
PROPRIA REȚETĂ & PROPRIILE RĂSPUNSURI pentru ce înseamnă ÎMPLINIRE în viața ta.

Cocktail de Creativitate – o carte ce se dorește a fi o sursă de inspirație, un mic ghid ce mijlocește cititorului o călătorie spre SINE, spre găsirea fericirii, a împlinirii și a BINElui în viață.

Bună! Eu sunt Lari

După mai bine de 12 ani de freelancing, creare și implementare a peste 20 de proiecte de educație prin cultură, mii de ore ca formator și oferire de consultanța, interacțiunea cu peste 250 de profesori, 300 de voluntari și peste 5000 de copii, simt că am găsit esența acestui BINE 360 și am adus-o în viața mea. 

A venit momentul să pun toată experiența în această carte și-n același timp voi continua să creez contexte, proiecte, să dezvolt comunități în care să fiu un suport pentru acei oameni ce doresc să-și prepare propriul *Cocktail de Creativitate* pentru a găsi acel BINE 360.

Mă simt recunoscatoare pentru energia minunată generată de ceea ce fac zi de zi și acest lucru mă motivează să continui să împărtășesc din experiența mea cititorilor ce parcurg această carte. 

Dacă aș găsi inelul Arabellei aș face o “vrajă” prin care fiecare om să caute în el scânteia de bun și frumos. Să o conștientizeze, să o exprime și să se bucure de ea în fiecare zi din viața lui.

Planul pe care
îl propune cartea

 Iată cum te ghidează cartea:

  1. Începi să te reconectezi la propria esență pentru a fi BINE CU TINE.
  2. Descoperi ce înseamnă pentru tine o RELAȚIE împlinită pentru a fi BINE CU CEILALȚI.
  3. Parcurgi câțiva pași pentru a ajunge la ceea ce înseamnă pentru tine BINE în LUME.

În conținutul cărții

am implicat peste

Pentru cine
este aceată carte

  • Liceeni
  • Profesori
  • ONG – uri
  • Părinți
  • ORICINE caută o REȚETĂ proprie pentru a se simți ÎMPLINIT în viață.

Asociația Lume Bună creează și implementează proiecte de educație la nivel național în beneficiul copiilor din rural și pentru copiii din diaspora. Proiectele noastre contribuie la creșterea motivației în procesul de învățare și la reducerea abandonului școlar. 

Toată suma încasată din vânzarea cărții va merge către asigurarea continuității proiectului Competiția Club activ CELS.

Ce spun ceilalți despre Lari

Ți-am stârnit curiozitatea?
Poți citi acum primul capitol.