Despre Proiectul

MOV - Meditații oferite de voluntari

Asociația Lume Bună a mobilizat peste 250 de elevi în acest proiect.

126 de liceeni din București își oferă voluntar cunoștințele și îi îndrumă la câteva materii pe cei care au cel mai mult nevoie de ajutor: 131 de elevi de gimnaziu (câțiva și din ciclul primar) din 10 școli de la sate pentru care pandemia a îngreunat și mai mult procesul învățării.

Peste 2000 de ore de voluntariat (meditații, coordonare și comunicare) se adună în acest proiect de anvergură în care i-am găsit și potrivit pe copii, pe fiecare după nevoi, îi organizăm, găsim resurse pentru a-l continua și ne asigurăm că tot procesul se va desfășura eficient și serios până la capăt.

În continuare, chiar dacă în semestrul al II-lea se reiau cursurile fizic, în școli, aceste meditații vor continua, datorită distanței, în online. Noi ne dorim să putem adăuga permanent în proiect noi copii din categoriile extrem de vulnerabile, cumpărând pentru ei tablete, laptopuri sau, după caz, abonamente la internet. Indiferent cât timp și entuziasm alocăm, pentru copiii din familii cu situații materiale foarte precare, aceste eforturi nu înseamnă nimic. Din cauza lipsei accesului la tehnologie, ei nu pot beneficia de această mobilizare de anvergură.

De aceea, orice ajutor financiar sau material (sub forma echipamentelor menționate) venit din partea voastră, este esențial. Puteți alege oricare din variantele descrise aici pentru a contribui. Sau, dacă vă este mai simplu să intrați direct în dialog cu noi pe tema asta, găsiți datele noastre în pagina de Contact.

Descoperiți

legăturile create

Acești adolescenți ne dau un exemplu foarte frumos de responsabilizare și implicare.

Construim Motivație împreună

prin Meditații oferite de voluntari

MOV în Imagini

Ajutorul tău contează

Prin donația ta contribui, alături de alți oameni cu suflet frumos, la o Lume mai bună. De undeva, de acolo dintr-un sat, un copil îți trimite un zâmbet și o îmbrățișare. Pentru că tocmai i-ai crescut șansele la educație!

RON
Personal Info