Despre Proiectul

Revista Creativ la Sat

Prima ediție “Revista Creativ la Sat” s-a desfășurat în 2018 fiind co-finantat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN). 

După o primă ediție de succes, ne-a bucurat deschiderea profesorilor coordonatori pentru noi ediții ceea ce ne-a determinat sa ne concentrăm eforturile pentru atragerea de fonduri în așa fel încât proiectul să continue în cadrul Competiției Club Activ CELS.

Copiii îndrumați de profesorii coordonatori din cluburile CELS participante la fiecare ediție realizeaza revista locală, pe care o prezintă întregii comunități locale, în cadrul unui eveniment special de Lansare a Revistei Creativ la Sat organizat la finalul anului școlar.

Descoperiţi

Revista Creativ la Sat

După un proiect pilot de succes, cu peste 200 de participanţi, ne-a bucurat deschiderea profesorilor coordonatori pentru noi ediţii. Mai mult decât atât, în fiecare an număram şcoli şi comunităţi noi, un prilej creativ de a descoperi poveşti noi din toată ţara.

Construim Motivaţie împreună

prin Revista Creativ la Sat

Revista Creativ în Imagini

Ajutorul tău contează

Prin donația ta contribui, alături de alți oameni cu suflet frumos, la o Lume mai bună. De undeva, de acolo dintr-un sat, un copil îți trimite un zâmbet și o îmbrățișare. Pentru că tocmai i-ai crescut șansele la educație!

RON
Personal Info

Suma donata: 100,00 RON