About the Project

Revista Creativ la Sat

Prima ediție “Revista Creativ la Sat” s-a desfășurat în 2018 fiind co-finantat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN). 

După o primă ediție de succes, ne-a bucurat deschiderea profesorilor coordonatori pentru noi ediții ceea ce ne-a determinat sa ne concentrăm eforturile pentru atragerea de fonduri în așa fel încât proiectul să continue în cadrul Competiției Club Activ CELS.

Copiii îndrumați de profesorii coordonatori din cluburile CELS participante la fiecare ediție realizeaza revista locală, pe care o prezintă întregii comunități locale, în cadrul unui eveniment special de Lansare a Revistei Creativ la Sat organizat la finalul anului școlar.

Descoperiţi

Revista Creativ la Sat

După un proiect pilot de succes, cu peste 200 de participanţi, ne-a bucurat deschiderea profesorilor coordonatori pentru noi ediţii. Mai mult decât atât, în fiecare an număram şcoli şi comunităţi noi, un prilej creativ de a descoperi poveşti noi din toată ţara.

Construim Motivaţie împreună

through Revista Creativ la Sat

Revista Creativ în Images

Your help counts

With your donation, together with other people with beautiful souls, you contribute to a better world. From somewhere in a village, a child sends you a smile and a hug. Because you just raised the chances to an education for this kid.

RON
Personal Info

Donation Total: 100,00 RON