Mulțumim membrilor din advisory board pentru că sunt parte din călătoria noastră de a face o Lume mai Buna prin educație.

Faceți cunoștință cu:

Acum 14 ani puneam bazele ONG-ului Asociația Lume Bună. După numai 2 ani l-am predat Larisei Popescu, actualul președinte, care a reușit să crească proiecte uimitoare.

 

Cu peste 5000 de copii implicați, proiectele îndrumate și coordonate de Larisa continuă să mă uimească în fiecare an.  Astfel, Asociația Lume Bună rămâne unul dintre cele mai dragi și de suflet ONG-uri din România.

 

An de an îi ajut și eu cu ce pot: puțin timp, câte un sfat pe ici pe colo și nu în ultimul rând donații. Dacă vrei să contribui la oricare dintre proiectele lor, ți-aș fi și ți-ar fi și ei recunoscători.
Asociația Lume Bună a fost prima mea experiență de voluntar. 
A fost și prima comunitate de voluntari la selecția și formarea căreia am contribuit, așa că este și va face parte din inima și mintea mea forever. 

 

Am mare admirație pentru cum a crescut organizația și un respect imens pentru cum Larisa, alături de echipa asociației, a dezvoltat și crescut proiectele.
Contribuția în viețile copiilor, în comunitățile rurale și peri-urbane cu care lucrează Asociația Lume Bună crește de la an la an. Așa că vă invit să le descoperiți proiectele pe site și să contribuiți la oricare dintre ele.
Asociatia Lume Buna imi este foarte draga. Am descoperit-o in pandemie cand cautam sa contribui la un proiect cu impact in mediul
rural.
Ma framantam cum sa ajung sa sustin copiii ai caror parinti muncesc sezonier departe de tara si am aflat ca Asociatia Lume Buna face deja de ani buni proiecte si pentru aceasta categorie vulnerabila.
Haideti prin donatii sa crestem impactul asociatiei – de la 5.000 de beneficiari la cat mai multi din cei peste 100.000 de copii vulnerabili, cat se estimeaza ca ar fi in Romania momentan.

 

Inspirație, feedback constructiv și susținere.