Coletul Creativ la Sat ajunge pana in Sighisoara

0 Comment
88 Views

In perioada 21-25 iulie a avut loc a XVII-a editiei a Festivalului intercultural Proetnica – desfasurat la Sighisoara. Ne-am bucurat ca echipa Asociatiei Lume Buna a fost prezenta si anul acesta, pentru al treilea an consecutiv, cu prezentari pentru publicul festivalului.

Daca anul trecut am prezentat detalii despre organizarea si gestionarea proiectului Revista Creativ la Sat, anul acesta am continuat povestea prin Coletul Creativ la Sat – cel mai recent proiect al nostru, cofinantat de AFCN.

Prezentarea a inclus elemente specifice de dezvoltare a toleranței, comunicării și colaborării intre copii. Desigur, discursul a scos in evidenta si nevoia de comunicare in comunitatle rurale ce au copii de etnii diferite si cum au reusit profesorii implicati in proiect sa gestioneze aceasta nevoie in cadrul activitatilor initiate de echipa Asociatiei.

Un plus al prezentarii a fost prezenta dnei profesor Ghinea Mihaela- coordonator club activ CELS din Scoala gimnaziala Miron Neagu din Sighisoara – ce a adus detalii despre activitatile desfasurate in cluburile CELS si impactul lor asupra copiilor beneficiari.

Multumim organizatorilor pentru invitatie si pentru profesionalismul aratat in desfasurarea festivalului.

Ne revedem anul viitor!


Câştigătorii Competiţiei Club Activ CELS - ediţia a 6-a

De 6 ani avem în desfășurare Competiția CLUBurilor CELS și...