Va invitam sa participati la a treia editie – Competitia CLUB ACTIV CELS

0 Comment
80 Views

Fiecare nou an scolar incepe cu emotii, curiozitate si multe asteptari din partea celor mici, dar si din partea celor mari. Pentru ca ne dorim ca toti copiii sa se bucure de educatie prin joc, Asociatia Lume Buna are placerea de a va invita la cea de-a 3a EDITIE a Competitiei Club ACTIV CELS, in cadrul programului “Calatorie Educativa in Lumea Satului”.

Lansarea oficiala a acestei editii se face astazi, pe 4 octombrie 2017. Regasiti, mai jos, toate informatiile necesare despre implicare, viziune si obiectivele proiectului.

Care sunt obiectivele si viziunea pe care ne dorim sa le promovam?
– Credem in potentialul urias al fiecarui copil, indiferent de mediul din care provine, iar educatia nonformala ofera posibilitati uriase datorita abordarii inedite a activitatilor. Prin joc si joaca, ne dorim implicare mai mare in educatia copiilor din comunitate in cadrul Cluburilor Activ CELS, create in editiile anterioare. Mai mult decat atat, incurajam si crearea de noi Cluburi Activ CELS in unitati de invatamant care se inscriu direct la cea de-a 3a editie a Competitiei.

Cine poate participa?
– Cadre didactice din mediul rural (ciclul gimnazial: clasa pregatitoare – clasa aVIIIa)

Care este perioada competitiei?
– 4 octombrie 2017 – 27 aprilie 2018.

Pana cand va puteti inscrie si cum?
– Inscrierile se pot face pana la data de 25 octombrie 2017. Pentru a va inscrie, va rugam sa trimiteti la adresa de contact (contact.lumebuna@gmail.com) o solicitare de inscriere. Pentru mai multe detalii, puteti consulta Regulamentul si Anexele dand click aici sau direct de pe site-ul www.www.asociatialumebuna.com

De ce sa participati ?
– Pentru ca stim ca implicarea voastra conteaza, iar fiecare copil merita sanse egale la educatie. Cu pasi mici, fiecare dintre voi se poate implica mai mult pentru comunitatea din care provine si pentru educatia copiilor/tinerilor din Romania. Dar cel mai important, va invitam sa participati pentru ca vreti sa fiti un MODEL in educatie si sa deveniti mai buni in ceea ce faceti.

La finalul competitie, vom premia 7 Cluburi ACTIV CELS clasate pe primele locuri din clasament. Acestea vor beneficia de un EVENIMENT DE PREMIERE organizat in fiecare an la Brasov in luna iulie (detalii in Regulamet si Anexe). In cadrul acestui eveniment, cele mai dedicate cadre didactice vor fi premiate cu ajutorul sponsorilor nostri si se vor putea bucura de ateliere, activitati de evaluare a proiectelor si discutii pe baza activitatilor coordonate in cadrul proiectului. Desigur, va fi un cadru potrivit in care participantii au oportunitatea de a gasi noi colaborari si noi idei de a-si imbunatatii activitatea la nivel local. Aceste premii vin sa completeze bucuria de a face parte dintr-un proiect national in domeniul educatiei si de a fi un model de implicare in comunitatea in care traiti.

Puteti regasi aici fotografii de la activitatile si festivitatea de premiere a cluburilor castigatoare in cadrul celei de-a doua editii Club ACTIV CELS, premiere organizata anul acesta in Brosov.

Toate informatiile, regulamentul si anexele necesare pot fi regasite si pe site-ul www.asociatialumebuna.com. Pentru mai multe detalii, va stam cu drag la dispozitie la adresa: contact.lumebuna@gmail.com

CELS_3


Câştigătorii Competiţiei Club Activ CELS - ediţia a 6-a

De 6 ani avem în desfășurare Competiția CLUBurilor CELS și...

6 piese de teatru au prins viață în proiectul Scena Creativ la Sat

Anul acesta, proiectul “Scena Creativ la Sat” al Asociatiei Lume...