Lansăm cea de-a 7a ediţie a Competiției Club ACTIV CELS, în cadrul programului “Călătorie Educativă în Lumea Satului”

1 Comment
84 Views

Lansarea oficială a acestei ediții se face pe 10 noiembrie 2021. Regăsiți, mai jos, toate informațiile necesare despre implicare, viziune și obiectivele proiectului.

Care sunt obiectivele și viziunea pe care ne dorim sa le promovăm?

– Credem în potențialul fiecărui copil, indiferent de mediul din care provine. Proiectele noastre de educație nonformală aduc mai multă motivație în procesul de învățare și îi ajută pe copii să-și dezvolte abilități utile pe tot parcursul vieții: cooperare, comunicare, creativitate și dezvoltarea încrederii în sine.   

Din septembrie 2021 punem la dispoziția profesorilor colaboratori atât suport educațional, cât și accesul la resurse materiale pentru a acoperi anumite nevoi materiale locale prin crearea unui profil de profesor ROC – https://www.asociatialumebuna.com/resurse-roc/
Detalii crearea cont aici 

Mai mult decât atât, încurajăm și crearea de noi Cluburi Activ CELS în unități de învățământ care se înscriu direct la cea de-a 7a ediție a Competiției.

Cine poate participa?

– Cadre didactice din mediul rural (ciclul primar şi gimnazial) ce își propun să coordoneze implementarea de proiecte la nivelul școlii pe care o reprezintă.

Care este perioada competiției?

– 22 noiembrie 2021 – 27 aprilie 2022.

Până când vă puteți înscrie și cum?

– Înscrierile se pot face pană la data de 20 noiembrie 2021. Pentru a fi cât mai operativi în înscrierea dvs vă rugăm să completaţi formularul din linkul acesta. Pentru mai multe detalii, puteți consulta Regulamentul și Anexele dând click aici sau în pagina www.asociatialumebuna.com/cels-3/

De ce să participați ?

 – Pentru că știm că implicarea dvs contează, sunteți oamenii model ce pot aduce schimbarea în bine la nivelul comunității pe care o reprezentați. 

  • Fiecare copil merită șanse egale la educație, iar prin colaborarea noastră vom reduce discrepanțele rural -urban existente în educația din România.
  • Avem o minunată comunitate de profesori dedicați cu care colaborăm de peste 6 ani și ne dorim să o extindem și să ni se alăture cat mai mulți oameni implicați la nivel național și diaspora.

 La finalul competiție, vom premia 7 Cluburi ACTIV CELS cele mai active și implicate pe toată perioada competiției. Acestea vor beneficia de participarea la Conferința Profesorilor CELS  – eveniment organizat anual în luna iulie. În cadrul acestui eveniment, cele mai dedicate cadre didactice vor fi premiate și se vor putea bucura de ateliere dedicate și discuții constructive despre cum putem dezvolta împreuna noi proiecte.

Desigur, va fi un cadru potrivit în care participanții au oportunitatea de a găsi noi colaborări și noi idei de a-și îmbunătăți activitatea la nivel local. Premiile oferite vin să completeze bucuria de a face parte dintr-un proiect național în domeniul educației și de a fi un model de implicare în comunitatea în care trăiți.

Puteți regăsi pe site articole și fotografii de la edițiile anterioare. 

Toate informaţiile, regulamentul și anexele necesare pot fi regăsite și pe site-ul www.asociatialumebuna.com sau apasand aici.

Pentru mai multe detalii, vă stăm cu drag la dispoziție la adresa: contact.lumebuna@gmail.com

Cu pași mici, fiecare dintre dvs se poate implica mai mult pentru comunitatea din care provine și pentru educația copiilor/tinerilor din România.


Resurse oferite comunităților sau ROC

Proiectul ROCultural pornește de la cele 3 inițiale care înseamnă...

1 reply added

  1. ondina noiembrie 17, 2021 Răspunde

    ma bucur sa fiu acceptata in acest proiect

Leave your comment