Felicitari celor 8 castigatori ai Competitiei Club Activ CELS

0 Comment
85 Views

Astazi, 5 iunie, de ziua invatatorului, suntem foarte bucurosi sa anuntam castigatorii Competitiei Club Activ CELS! Din cele 22 de cluburi inscrise din 11 judete, 19 au reusit sa termine cu bine activitatile propuse si 8 dintre ele au fost desemnate castigatoare!

In urma cu 239 de ani, se nastea pe 5 iunie Gheorghe Lazar, considerat cel care a pus bazele invatamantului romanesc pentru ca a infiintat prima scoala cu predare in limba romana, in 1818. Astazi, desi statisticile din domeniul educatiei arata o Romanie codasa, care se misca greoi, avem incredere ca schimbarea vine de la fiecare din noi.

Toti profesorii implicati in Competitia Club Activ CELS ne-au aratat ca rezultatele copiilor din mediul rural merita mai multa atentie din partea noastra, a tuturor. Mai mult decat atat, castigatorii editiei de anul acesta sunt cei carora, astazi, le multumim sincer ca au ales sa fie invatatori. Implicarea lor peste program, creativitatea cu care fac fata unor generatii in continua si rapida schimbare, rabdarea cu care rezolva problemele administrative si increderea in sansa fiecarui copil sunt calitati pe care statisticile uita sa le scoata in evidenta.

Timp de un an de zile, fiecare Club Activ CELS s-a intrecut in activitati de educatie non-formala cu scopul de a transmite informatii noi celor mici, din cat mai multe domenii, prin metode practice si cat mai diverse. Au fost ateliere de educatie financiara, de educatie sanitara, ecologie si protejarea mediului, eco-art, participarea la concursul Vocea Ta Vocea Copiilor, realizarea redactiilor pentru proiectul Revista Creativ la Sat si multe alte initiative.

Prin urmare, fara alta intarziere, va rugam sa aplaudati castigatorii acestei editii Competitia Activ CELS:

Judet CLUB ACTIV CELS Punctaj total
1. PRAHOVA CLUB ACTIV CELS Batrani 82
2. Botosani CLUB ACTIV CELS Stancesti 76
3. Botosani CLUB ACTIV CELS Cucorani 73
4. Suceava CLUB ACTIV CELS Veresti 69
5. Bacau CLUB ACTIV CELS Gheraiesti 67
6. Brasov CLUB ACTIV CELS Sinca Veche 67
7. Botosani CLUB ACTIV CELS Balta Arsa 64
8. Brasov CLUB ACTIV CELS Persani 64

Jurizarea a tinut cont de criterii ca: nr de copii beneficiari, activitate ONLINE, atragere de voluntari si parteneriate locale, comunicarea intre profesorii coordonatori si echipa Asociatiei Lume Buna si, desigur, diversitatea si creativitatea activitatilor intreprinse cu si pentru cei mici.

Cele 8 scoli castigatoare vor desemna 8 cadre didactice (un cadru didactic/scoala) implicate in CLUB Activ CELS ce vor participa la teambuildingul de la Brasov 10-12 iulie unde va avea loc si festivitatea de premiere, pe data de 11 iulie.

Multumim tuturor profesorilor implicati si va uram un sincer “La cat mai multi ani de invatare si invatat!”.


“Caravana Magia Educației la Sat în PEPCOlandia” - energia creativităţii

Proiectul “Caravana Magia educației la Sat în PEPCOlandia” s-a desfășurat...

Evenimentul de premiere al implicării liceenilor în proiectul MOV

Ziua de 14 iulie 2021 a fost despre implicare,  despre...