Cum a fost la Festivitatea de Premiere a Cluburilor Activ CELS

0 Comment
300 Views

In perioada 10-12 iulie, echipa Asociatiei Lume Buna a invitat cei 8 castigatori ai Competitiei Club Activ CELS in comuna Vladeni, judetul Brasov, pentru activitati de cunoastere, relationare, dezvoltare culturala si pentru mult asteptata festivitate de premiere.

Ce inseamna Competitia Club Activ CELS pentru educatia din mediul rural? In fiecare an, cadrele profesorale implicate ne raspund la aceasta intrebare. Mai mult decat atat, rezultatele celor mici vorbesc de la sine pentru ca activitatile care au la baza “jocul” ca metoda de educatie non-formala, produc cele mai vizibile rezultate. Exact de acest impact ne vorbesc cadrele profesorale implicate in Competitia Club Activ CELS.

Anul acesta, timp de 3 zile, am discutat cu cei 8 coordonatori ale Cluburilor Activ CELS castigatoare despre importanta educatiei non-formale in mediu rural, despre proiecte viitoare si moduri in care putem imbunatati activitatile si relatia construita pana astazi. Pe langa feedback-ul primit, am realizat impreuna un Teambuilding Outdoor, activitati de cunoastere si relationare, si am impartasit notiuni de management cultural. Spre final, am extras concluzii si directii pentru a 4-a editie a Competitiei Club Activ CELS prin metoda cafenelei publice, informatii valoroase pe care ne dorim sa le punem in practica.

Desigur, momentul cel mai emotionant a fost Festivitatea de Premiere. Va spunem sincer ca toate doamnele profesor premiate au rostit cate un mic discurs cu multa emotie in glas si parca imprumutasera zambetul timid, dar ghidus, al elevilor la care tin atat de mult. Au fost aplauze, au fost strangeri de mana, dar si mai multe imbratisari si incurajari pentru o noua implicare, in noi editii.

Va multumim pentru emotia, dedicarea, sustinerea si dorinta de schimbare in bine. Doamnelor si domnilor, va rugam sa faceti cunostinta cu cele 8 doamne profesor, castigatoarele editiei cu numarul trei a Competitiei Club Activ CELS:
1. Mihaela Moraru, Prahova, CLUB ACTIV CELS Batrani
2. Loredana Tudorache, Botosani, CLUB ACTIV CELS Stancesti
3. Hriscu Cristina, Botosani, CLUB ACTIV CELS Cucorani
4. Elena Butnariu, Suceava, CLUB ACTIV CELS Veresti
5. Daniela Sandulache, Bacau, CLUB ACTIV CELS Gheraiesti
6. Elena Spiridon, Brasov, CLUB ACTIV CELS Sinca Veche
7. Mihaela Surubariu, Botosani, CLUB ACTIV CELS Balta Arsa
8. Micsunica Suviteanu, Brasov, CLUB ACTIV CELS Persani

Multumim sponsorilor, colaboratorilor si prietenilor care au crezut in proiectele Asociatiei Lume Buna.


Lansăm ediția a 9a a Competiției CLUB ACTIV CELS

Suntem entuziasmați să dăm startul unei noi ediții a Competiției...

Profesori din 29 de județe la Gala Profesorilor CELS, ediția a8-a

#DEDICARE #peste3000decopiibeneficiari #motivațieîneducație Gala CELS, ediția a 8-a, a avut...