Anuntam castigatorii Competitiei Club Activ CELS

0 Comment
281 Views

Astazi este despre voi, dragi invatatori! Desi anul acesta a venit cu mult imprevizibil, ne-ati aratat inca o data ca putem invata impreuna si de acasa, ca ne putem adapta si situatiilor grele prin solutii creative si ca dorinta de schimbare in bine va gasi mereu o cale spre o lume mai buna. Astazi, de Ziua Invatatorului, La multi ani! 

De asemenea, astazi pastram si noi traditia si anuntam castigatorii Competitiei Club Activ CELS, editia a 5-a! Cu ajutorul a doi evaluatori externi, Irinuca Vaduva (Manager General ECDL ROMANIA), Smaranda Ilie (formator in arte) si un evaluator din inima proiectului, Larisa Popescu (presedinte Asociatia Lume Buna), am avut parte de un proces de evaluare mai special. De ce mai special? Pentru ca am incercat sa incurajam adaptarea fiecarui club de la activitatile facute la scoala la cele facute acasa, departe de scoala. Astfel juriul a luat in calcul si activitatile facute de cluburi in perioada aprilie-mai.

Fara alte adaugari, va rugam sa ii aplaudati in forta pe cei 7 castigatori ai Competitiei Club Activ CELS:

Nr Judet CLUB ACTIV CELS PROFESOR COORDONATOR Punctaj total

 

1 Botosani CLUB ACTIV CELS Cucorani Cristina HRISCU 83,3
2 Botosani CLUB ACTIV CELS Stancesti Loredana Tudorache 82,6
3 Timis CLUB ACTIV CELS Liebling Valentina PAPP 82,6
4 Mehedinti CLUB ACTIV CELS Corlatel Silvia Daniela Raveanu 82,6
5 GALATI CLUB ACTIV CELS

Piscu

Ana Maria Petrea 81,6
6 Brasov CLUB ACTIV

CELS Sinca Veche

Elena SPIRIDON 74
7 VALCEA CLUB ACTIV CELS Vaideeni Oana Burticioaia 72,3

“Colaborarea cu Asociatia Lume Buna mi-a deschis ochii, m-a facut sa descopar cat de frumos se pot implica profesorii atunci cand sunt provocati sa fie creativi si sa indrume elevii spre activitati practice si de echipa. Cele mai de pret activitati ale Cluburilor CELS au fost si sunt cele ce ii indruma pe tineri sa redescopere valorile locale si sa-si dezvolte abilitatile empatice. In consecinta, ca evaluator, am apreciat Cluburile CELS ce au corelat diferitele tipuri de activitati, unde vizitele in sat si cercurile de lectura au fost create sa serveasca drept surse de inspiratie pentru alte activitati de echipa, precum proiectul Scena Creativ la Sat.” Smaranda Ilie (formator in arte)

“Colaborarea dintre ECDL Romania si Asociatia Lumea Bune s-a bazat dintotdeauna, inca din anul 2011, pe increderea, sustinerea si promovarea valorilor in educatia copiilor, indiferent de mediul din care acestia provin. In fiecare an am reusit impreuna, prin proiectele promovate, sa acordam incredere copiilor in potentialul lor urias, sa oferim speranta profesorilor intr-o schimbare in bine si sa trasam un drum mai bun pentru viitorul urmatoarelor generatii.” Irinuca Vaduva (Manager General ECDL ROMANIA)

Cele 7 scoli castigatoare vor desemna 7 cadre didactice (un cadru didactic/scoala) implicate in CLUB Activ CELS ce vor participa la teambuildingul de la Brasov 5-7 iulie unde va avea loc si festivitatea de premiere, pe data de 6 iulie.Jurizarea a tinut cont de diversitatea si creativitatea activitatilor intreprinse cu si pentru cei mici in CLUBURILE CELS – in mod special implicarea in proiectele Drag de satul meu si Scena Creativ la Sat, activitatea ONLINE (Facebook, Instagram si YouTube), atragere de voluntari si parteneriate locale si, desigur, comunicarea intre profesorii coordonatori si echipa Asociatiei Lume Buna.

Multumim tuturor profesorilor implicati si va uram sincer “La si mai multi ani de invatare creativa!”.

 


Lansăm ediția a 9a a Competiției CLUB ACTIV CELS

Suntem entuziasmați să dăm startul unei noi ediții a Competiției...

Profesori din 29 de județe la Gala Profesorilor CELS, ediția a8-a

#DEDICARE #peste3000decopiibeneficiari #motivațieîneducație Gala CELS, ediția a 8-a, a avut...