Lansam a 4-a editie a Competitiei Club Activ CELS

0 Comment
314 Views

Cu entuziasm si bucurie, Asociatia Lume Buna are placerea de a va invita la cea de-a 4a EDITIE a Competitiei Club ACTIV CELS, in cadrul programului “Calatorie Educativa in Lumea Satului”.

Lansarea oficiala a acestei editii se face pe 1 octombrie 2018. Regasiti, mai jos, toate informatiile necesare despre implicare, viziune si obiectivele proiectului.

Care sunt obiectivele si viziunea pe care ne dorim sa le promovam?
– Credem in potentialul urias al fiecarui copil, indiferent de mediul din care provine, iar educatia nonformala ofera posibilitati uriase datorita abordarii inedite a activitatilor. Prin joc si joaca, ne dorim implicare mai mare in educatia copiilor din comunitate in cadrul Cluburilor Activ CELS, create in editiile anterioare. Mai mult decat atat, incurajam si crearea de noi Cluburi Activ CELS in unitati de invatamant care se inscriu direct la cea de-a 4a editie a Competitiei.

Cine poate participa?
– Cadre didactice din mediul rural (ciclul gimnazial: clasa pregatitoare – clasa aVIIIa)

Care este perioada competitiei?
– 1 octombrie 2018 – 19 aprilie 2019.

Pana cand va puteti inscrie si cum?
– Inscrierile se pot face pana la data de 25 octombrie 2018. Pentru a va inscrie, va rugam sa trimiteti la adresa de contact (contact.lumebuna@gmail.com) o solicitare de inscriere. Pentru mai multe detalii, puteti consulta Regulamentul si Anexele dand click aici sau direct de pe site-ul www.www.asociatialumebuna.com

De ce sa participati ?
– Pentru ca stim ca implicarea voastra conteaza, iar fiecare copil merita sanse egale la educatie. Cu pasi mici, fiecare dintre voi se poate implica mai mult pentru comunitatea din care provine si pentru educatia copiilor/tinerilor din Romania. Dar cel mai important, va invitam sa participati pentru ca vreti sa fiti un MODEL in educatie si sa deveniti mai buni in ceea ce faceti.

La finalul competitie, vom premia 7 Cluburi ACTIV CELS clasate pe primele locuri din clasament. Acestea vor beneficia de un EVENIMENT DE PREMIERE organizat in fiecare an la Brasov in luna iulie (detalii in Regulamet si Anexe). In cadrul acestui eveniment, cele mai dedicate cadre didactice vor fi premiate cu ajutorul sponsorilor nostri si se vor putea bucura de ateliere, activitati de evaluare a proiectelor si discutii pe baza activitatilor coordonate in cadrul proiectului. Desigur, va fi un cadru potrivit in care participantii au oportunitatea de a gasi noi colaborari si noi idei de a-si imbunatatii activitatea la nivel local. Aceste premii vin sa completeze bucuria de a face parte dintr-un proiect national in domeniul educatiei si de a fi un model de implicare in comunitatea in care traiti.

Puteti regasi pe site fotografii de la activitatile si festivitatea de premiere a cluburilor castigatoare in cadrul editiilor anterioare a Competitiei Club ACTIV CELS.

Toate informatiile, regulamentul si anexele necesare pot fi regasite si pe site-ul www.asociatialumebuna.com sau apasand aici.

Pentru mai multe detalii, va stam cu drag la dispozitie la adresa: contact.lumebuna@gmail.com

 


Lansăm ediția a 9a a Competiției CLUB ACTIV CELS

Suntem entuziasmați să dăm startul unei noi ediții a Competiției...

Profesori din 29 de județe la Gala Profesorilor CELS, ediția a8-a

#DEDICARE #peste3000decopiibeneficiari #motivațieîneducație Gala CELS, ediția a 8-a, a avut...