Un nou proiect – DAR pentru Sinca Veche

0 Comment
87 Views

Astazi, 12 februarie, ne unim toate fortele si lansam un nou proiect de strangere de fonduri – DAR pentru Sinca Veche – desfasurat pe toata durata anului 2020. DAR inseamna Daruieste, Actioneaza, Recomanda! Este un indemn in trei pasi adresat catre toti cei care vor sa contribuie cu un DAR pentru copiii din comunitatea Sinca Veche, judetul Brasov.

Prin acest proiect, ne dorim sa oferim o atentie speciala comunitatii din Sinca Veche, cei care se implica in proiectele Asociației de cel mai mult timp – de peste 6 ani. Ne dorim sa va povestim situatia si nevoile reale ale copiilor implicati in CLUB ACTIV CELS Sinca Veche. Impreuna putem sa aducem un plus de motivare in invatare si suport material pentru a preveni abandonul scolar si analfabetismul functional.

Care sunt directiile in care poti DARUI?

  1. Daruieste sustinere unui copil

Echipa Asociatiei a selectat trei copii care au nevoie de ajutorul tau : Roxana, Nicoleta si Iulian. Din cauza situatiei financiare si familiale, cei trei micuti sunt copii cu risc de abandon scolar. Echipa Asociatiei va povesti in detaliu fiecare poveste.

Daruieste-le rechizite, carti, caiete, dar si ganduri bune, curaj si incredere.

  1. Sustine predarea prin metode noi

Clubul CELS Sinca Veche a bucurat zeci de copii cu activitati pline de creativitate si imaginatie. Acum isi doresc sa atraga copiii prin materiale noi, redate cu ajutorul unui videoproietor.

Daruieste-le sprijin in achizitionarea unui videoproiector.

  1. Devino spiridus in Calatoria la Fabrica lui Mos Craciun

De Craciun, vrem sa aducem 20 de copii la Bucuresti si sa le aratam o alta lume, departe de griji, tristeti si neajunsuri. Fabrica lui Mos Craciun este un proiect realizat in parteneriat cu Ecoxtrem prin care ne propunem, cu sustinerea partenerilor, sa le indeplinim dorintele celor mici exprimate in scrisori pentru Mos Craciun.

Daruieste-le sansa de a vedea si de a spera la o altfel de viata. Vor avea nevoie de ajutor pentru achitarea calatoriei in Bucuresti.

Cum poti ACTIONA?

Apasa aici si vei fi redirectionat catre o pagina speciala de donatii unde iti poti alege una din cele trei directii in care ai ales sa daruiesti. Desigur, daca ai intrebari suplimentare si iti doresti sa afli mai multe despre strangerile de fonduri, ne poti contacta cu incredere pe adresa contact.lumebuna@gmail.com sau la numarul 0721 621 327.

Ce inseamna sa RECOMANZI?

Tu ai ales pentru ce categorie vrei sa DARuiesti, ai actionat, iar acum te mai rugam un singur lucru. Da vestea mai departe! Povesteste despre proiectul DAR pentru Sinca Veche unui prieten drag, unui coleg de birou, parintilor tai sau oricui crezi ca ar vrea sa schimbe putin lumea in bine.

Tu cui te gandesti sa ne recomanzi ?

Prin proiectul DAR pentru Sinca Veche, poti DARUI sustinere si speranta unui copil, poti ajuta zeci de copii sa tina minte mai usor informatii si imagini vazute cu ajutorul unui video-proiector, poti contribui la oferirea unei experiente de neuitat pentru 20 copii din Sinca Veche prin Calatoria la Fabrica lui Mos Craciun si ne poti ajuta sa creem punti intre dorinte din imaginatie si dorinte devenite realitate.

DARUIESTE din inima
ACTIONEAZA cu zambet
RECOMANDA cu entuziasm