O Lume mai Buna alaturi de Ecoxtrem

0 Comment
296 Views

Va mai aduceti aminte de bucuria facuta celor 30 de copii din cadrul proiectului Drag de Satul Meu? Ei bine, surpriza a fost posibila datorita prietenilor de la Ecoxtrem, prin proiectul lor – Fabrica lui Mos Craciun, aflat deja la editia a IX-a. Tocmai de aceea, ne-am dorit sa aflam mai multe despre ei si sa va prezentam o echipa care viseaza si contribuie activ pentru o Lume mai Buna. 

Cine este Ecoxtrem si cine este initiatorul companiei? 

Dragos Saioc, GM Ecoxtrem: Ecoxtrem este un proiect de suflet, pe care l-am initiat din pasiune pentru natura, munte si oameni. In cei 13 ani de activitate, am evoluat dintr-un club montan, intr-o agentie full service pentru mediul corporate si ne concentram pe dezvoltarea si motivarea echipelor prin teambuilding, training, evenimente si nu numai. Ne mandrim cu o echipa tanara si entuziasta, cu care am dezvoltat peste 140 de concepte inspirate din realitatea actuala a mediului de lucru.

Pentru ce sunteti cel mai RECUNOSCATOR in viata ?

DS: Pentru oamenii din viata mea. Intotdeauna am avut noroc sa fiu inconjurat de oameni incredibili si atunci este suficient sa le acorzi incredere si nu ai cum sa nu ai success in ceea ce faci.

Cateva cuvinte despre Fabrica lui Mos Craciun?  

DS: Fabrica lui Mos Craciun este un proiect drag noua, pe care il derulam de 9 ani. S-a nascut din dorinta noastra de a aduce bucurie unor copii si parinti pentru care sarbatorile de iarna sunt umbrite de neajunsuri, probleme de sanatate sau alte necazuri. In fiecare an alegem un alt beneficiar, o alta asociatie cu care colaboram, un alt caz social, astfel incat sa-l aducem pe Mos Craciun in cate mai multe case. Ne dorim sa continuam proiectul pentru cauza in sine dar si pentru ca reuseste sa ne uneasca si mai mult ca echipa.

Ce anume v-a motivat sa alegeti Asociatia Lume Buna ca ONG partener in Fabrica lui Mos Craciun 2019?

DS: Ne-am dorit mereu sa investim cumva si in educatie, pentru ca acesta e motorul unui bun mers al lucrurilor. Astfel ca am reactionat imediat cand am aflat de proiectele voastre si efortul constant de a sustine educatia la sate si pana la urma, de a oferi sanse reale de dezvoltare unor copii care nu au acces la ultima generatie de metode educationale. Credem in egalitatea de sanse, atat in educatie cat si in fericire iar faptul ca prin acest proiect am reusit sa le atingem pe amandoua, a fost un plus de implinire si pentru noi.

Cum vedeti colaborarea cu noi pentru a putea face impreuna o lume mai buna prin educatie? 

DS: Cred ca cele mai bune si durabile rezultate se ating in general cu pasi mici dar constanti. De la o activitate creativa cu copiii, la un training de soft skills cu dascalii sau la o campanie de fundraising de sarbatori, toate pot contribui la un plus de motivatie, speranta si fericire atat pentru copii cat si pentru profesori si parinti. Este important sa ne gandim la toate palierele si la toti cei impactati, educatia nu se face doar cu copiii. Cred ca impreuna putem face asta si in timp se vor vedea si mai bine rezultatele care incep deja sa rasara. Am inteles ca ati depistat cazuri iminente de abandon scolar care au fost stopate cu implicarea voastra. Deci, se poate!

Cu ce asociati urmatoarele cuvinte?

VIATA – Drum
CURAJ – Varfuri de munte
CREATIVITATE – Viseaza!
EDUCAȚIE – Sansa
BANI – Mijloc, modalitate

TALENT – Pasiune

Un mesaj/ gand pentru 2020

DS: Educatia este o investitie in viitor. In viitorul beneficiarilor directi dar si in viitorul nostru ca societate. Asa ca, la cat mai multa energie si inspiratie pentru un 2020 mai…educat.

Multumim prietenilor de la Ecoxtrem si speram sa putem construi impreuna o Lume mai Buna.

 


Profesori din 29 de județe la Gala Profesorilor CELS, ediția a8-a

#DEDICARE #peste3000decopiibeneficiari #motivațieîneducație Gala CELS, ediția a 8-a, a avut...

Gala MOV3 – Povești, Impresii, Momente de ținut minte

Să începem cu începutul: Cine? Ce? Când? Unde? Cum? Noi,...