Angajatii Honeywell Romania contribuie la educatia nonformala din mediul rural

0 Comment
285 Views

Pentru noi, luna decembrie are ecouri si in noul an, ecouri care ne ajuta sa crestem proiecte cu puteri noi, alaturi de prieteni noi.

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, in data de 11 decembrie, echipa Honeywell Romania a facut apel la angajatii companiei, organizand astfel licitatia de Craciun – GCC Christmas Charity Event. Scopul a fost donarea sumei stranse catre trei programe sau proiecte organizate de ONG-uri, beneficiarii fiind selectionati in prealabil in functie de proiectele derulate si impactul acestora.

Pe baza rezultatelor obtinute la nivel national si a activitatilor de incurajare a educatiei non-formale in mediul rural, Asociatia Lume Buna a fost unul dintre beneficiarii licitatiei organizate in cadrul Honeywell Romania. Aceasta alegere ne-a bucurat sincer si ne-a demonstrat ca dorinta de schimbare in bine a educatiei, mai ales in mediul rural, atrage si creeaza legaturi intre oameni cu aceleasi valori.

Cele peste 100 de produse scoase la licitatie au reusit sa stranga o suma importanta pentru toate proiectele alese si sustinute. Cu ajutorul sumei oferite, echipa Asociatiei Lume Buna va putea dezvolta proiectul Calatorie Educativa in Lumea Satului, atat pentru copiii din mediul rural cat si pentru profesorii dedicati si implicati in proiect.

Multumim echipei Honeywell Romania pentru increderea acordata proiectului si pentru exemplul oferit ca noi toti, de la mic la mare, putem ajuta si construi o Lume mai Buna.

honeywell4


Mai mult decat simple dotari: un liant intre scoala si elevi

Un videoproiector si o sumedenie de carti obtinute prin donatiile...