Ce inseamna Atelierele “Cocktail de Creativitate”?

0 Comment
296 Views

E simplu. Pentru noi inseamna imaginatie, curaj, energie, oameni faini si curiosi!

Atelierele “Cocktail de Cretivitate” fac parte dintr-un proiect drag noua, gandit si organizat pentru copilul din fiecare adult. Lunar, ne strangem toata creativitatea si o punem la incercare alaturi de toti cei inscrisi prin jocuri, activitati si provocari, gazduite de prietenii de la Carturesti Verona.

Care sunt ingredientele unui Cocktail reusit? Ei bine, fiecare atelier incepe cu un mic joc de cunoastere, antreu pentru provocarea creativa, apoi ne suflecam manecile si trecem la treaba. Atelierele din acest an ne-au teleportat in copilarie, am redat in imagini amintiri dragi, am creat povesti care inspira curaj apoi le-am redat ca niste adevarati actori, ne-am amintit cel mai frumos Craciun, am daruit si am primit cadouri, dar cel mai important – am cunoscut noi oameni creativi.

Partea cea mai frumoasa pe care am regasit-o in fiecare atelier organizat a fost punctul in care toti cei prezenti s-au bucurat de cel putin un moment in care s-au simtit creativi. Da, desi noi credem cu putere ca toata lumea este creativa, putini au incredere in creativitatea lor, iar noi exact acest lucru il incurajam. Fie ca iti imaginezi ceva complet nou sau ca ai curajul sa incerci o combinatie traznita de culori, noi cream contextul pentru ca tu sa poti experimenta si simti confortabil pe un teren necunoscut.

Asa ca, dragi oameni creativi, va invitam la atelierele noastre “Cocktail de Creativitate” pe care vom continua sa le organizam incepand cu luna ianuarie 2018, in ultima sambata din fiecare luna. Pregatim noi activitati pentru fiecare dintre voi! Ce ziceti, ne vedem in ianuarie?

Cocktail2

Cocktail3

Cocktail4

Cocktail7

Cocktail1


Lansarea cărții COCKTAIL DE CREATIVITATE

Cum a fost lansarea primei cărți scrise de Larisa Popescu...

Două nuanțe noi de MOV: Tabăra MOV și Atelierul de Creativitate și Reflectare de Crăciun

Anul acesta, proiectul MOV – Meditații Oferite de Voluntari, a...