O noua provocare VTVC – Cum arata motivatia pentru tine?

15 Comments
351 Views

Cum arata motivatia? Are o culoare sau e invizibila? Zambeste tot timpul sau este uneori trista? Oare are un nume de alint, folosit numai de prieteni? De cand l-am cunoscut pe Moti,  avem si mai multe intrebari despre motivatie.  Si ce loc mai bun de a pune intrebari creative decat noua editie VTVC?

Asadar, haideti sa povestim mai multe:

Tema: Cum arata si ce inseamna pentru tine sa fii motivat?

Explicatie: Conform DEX, motivatie inseamna totalitatea motivelor care determina o actiune sau un anumit mod de comportare.

Pentru noi, motivatia inseamna sa faci ceva din tot sufletul. Inseamna bucurie, ambitie si incredere in ideea ta. Acum suntem curiosi ce inseamna pentru tine. Si, mai mult decat atat, cum arata sa fii motivat, cum arata motivatia in sine?

Pornind de la prietenul nostru Moti, te invitam sa il descompui in forme de baza si sa il reconstruiesti pe modelul motivatiei tale. El va fi personajul principal din povestea ta. Doar ca…aici incepe magia: Moti poti fi tu, o persoana pe care o admiri, sau o jucarie care iti da incredere in tine.
Tu alegi cine este si cum arata Moti.

Daca vrei sa il cunosti mai bine pe Moti, poti apasa aici.

Perioada de inscriere: Desenele sau textele vor fi trimise in perioada 15.02.2021 – 15.03.2021.

Specificatii materiale trimise: Dupa cum stiti, toate lucrarile vor fi realizate si fotografiate sau scanate dupa cum urmeaza:

  • Lucrarile de arta plastica (desen/pictura/colaj) vor fi realizate pe coli format A4;
  • Lucrarile de scriere creativa (eseu/ poezie) vor fi realizate pe maxim 2 coli format A5 sau o singura coala A4;
  • Fiecare lucrare va fi in format JPG (obligatoriu) si va fi redenumita : nume copil, varsta/clasa, nume scoala, localitate si judet;
  • Concursul se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani.

Puteti regasi regulamentul complet apasand aici.

Unde si cum se trimit lucrarile: Profesorii CELS vor urca lucrarile inscrise in folderul repartizat din drive-ul Asociatiei Lume Buna.
Daca esti profesor, parinte sau tanar artist si nu ai mai trimis lucrari catre noi pana acum, te asteptam cu drag sa ne scrii la contact@asociatialumebuna.com si iti vom face noi un cont special pentru tine.

Anuntare castigatori: Evaluarea creatiilor se va face de catre o comisie de specialisti si rezultatele selectiei vor fi anuntate online, pe blogul nostru, pe 12 aprilie.

Vor fi premiate 15 creatii realizate de copii clasele I-IV si 15 creatii realizate de elevi clasele V-VIII. Premiile vor fi trimise prin colet pana la finalul anului scolar.

Curiosi tare din fire, abia asteptam sa vedem cum arata Moti pentru voi si ce inseamna sa fii motivat!


Câștigătorii ediției VTVC – Aprilie 2024

Am pornit și anul acesta în călătoria unei provocări marca...

Lansăm o nouă ediţie VTVC – Tu cum faci o Lume mai Bună?

Ne-am reîntors, cu o nouă ediţie VTVC - an şcolar...