0 RON din 2.000,00 RON donati
Project In: Campanii Donatii

Măști pentru copiii din mediul rural

0 RON of 2.000 RON raised

Obiectiv: Dorim sa trimitem un colet cu 1000 de masti catre scoala din Sinca Veche Brasov pentru a fi donate copiilor din Sercaia – comunitate aflata in saracie fara curent electric.

Suma de care avem nevoie – 2000 ron sau donarea de masti de protectie

Ce ne dorim?

Ne dorim o Lume mai Buna in care fiecare copil sa beneficieze de sanse egale la educatie indiferent de mediul din care provine, sa fie motivat in procesul de invatare, sa se poata exprima liber,  fiind incurajat sa creada in propria creativitate si valoarea pe care  o poate aduce in comunitatea in care traieste.

Prin intermediul proiectelor realizate, noi construim- impreuna cu toti sustinatorii nostri – aceasa lume pentru si mai ales alaturi de copii.

Contextul si nevoia la care raspundem

Document oficial , articol presa despre situatia delicata a comunitatii Sercaia

Ce poti face in calitatea ta de sustinator?

Donatia ta poate proteja sanatatea unui copil. Un copil dintr-o comunitate saraca, ce nu isi poate oferi singur protectie si a carui familie este in imposibilitatea a aloca o suma minima de bani pentru a cumpara masti de protectie.

Impreuna cu empatie

E dureros sa vrei sa mergi la scoala sis a nu poti inta in colectivitate pentru ca nu ai avut 2 lei sa poti cumpara o masca de protective. Si cu toate acestea exista in 2020, copiii care traiesc in aceasta realitate.

Fiecare dintre noi poate face diferenta printr-o donatie, orice suma ne poate ajuta sa oferim protectie acestor copii. Intr-o perioada dificila pe care o simtim cu toii, ne oferim protectie si e important sa ne gandim si la siguranta si protejarea ceilorlati.

Multumim pentru sustinerea dvs, Impreuna putem face mai mult pentru educatia din Romania.

 

RON
Personal Info

Suma donata: 20,00 RON