0 RON din 800,00 RON donati
Project In: Campanii Donatii

O tabletă pe lună pentru un copil de la sat

0 RON of 800 RON raised

Obiectiv: În fiecare lună vrem să ajutăm cu donarea unei tablete pentru un copil dintr-un sat aflat într-una din comunități în care implementăm proiecte de educație prin cultură. Îi cunoaștem bine pe acești copii, le știm nevoile și meritele.

Suma de care avem nevoie – 800 ron/lună sau oferirea unei tablete/laptop funcționale

Ce ne dorim?

Ne dorim o Lume mai Bună în care fiecare copil să beneficieze de șanse egale la educație indiferent de mediul din care provine, să fie motivat în procesul de învățare, să se poată exprima liber, fiind încurajat să creadă în propria creativitate și valoarea pe care o poate aduce în comunitatea în care trăiește.

Prin proiectele realizate, noi construim – împreună cu toți susținătorii noștri – această lume pentru și mai ales alături de copii.

Nevoia la care răspundem

Nevoile de resurse educaționale în mediul rural sunt imense – și acest aspect nu este o noutate pentru nimeni. Lipsa resurselor educaționale – mai ales a celor materiale – este un real impediment în motivarea copiilor de a învăța, fiind una din cauzele procentului mare al abandonului școlar la sate.

Ce poți face în calitatea ta de susținător?

Pentru ca lunar să putem trimite măcar o tabletă unui copil din școlile aflate în aceste sate, ne poți ajuta:

  • Printr-o donație individuală de 800 lei (sau orice sumă pe care o poți oferi) completând formularul de mai jos
  • La scară mai mare prin intermediul platformei ROHELP, unde pot fi găsite nevoile de tablete/laptopuri necesare în 7 comunități rurale
  • Sau recomandă ONG-ul nostru companiei la care lucrezi ori unei alte companii care știi că, de exemplu, înlocuiește periodic laptop-urile angajaților. Cele vechi sunt încă funcționale? Atunci le putem prelua noi pentru a le trimite copiilor dintr-un sat, copii care au nevoie urgentă să se conecteze la învățarea online. Trebuie numai să ne pui în legătură.

Împreună cu empatie

Fiecare dintre noi își amintește cu drag de anii copilăriei când băncile școlii au fost piatra de temelie pentru dezvoltarea noastră și formarea noastră ca profesioniști și, de ce nu, ca oameni.

De aceea, baza materială necesara în educația copiilor din medii defavorizate trebuie să fie o preocupare continuă pentru fiecare dintre noi.

Îți mulțumim pentru că ne susții, împreună putem face mai mult pentru educația din România.

RON
Personal Info

Suma donata: 20,00 RON