Scoala Gimnaziala Tirimia
Elevi beneficiari: 118 elevi
Grupă învăţământ: Primara si gimnaziala
Profesor coordonator: Oltean Claudia Mihaela Telefon: 0740149804 Adresă e-mail: claudelle_oltean_dorin@yahoo.com Adresă școală: str. Principala nr.182 A, Tirimia, com. Gheorghe Doja, MURES

Despre scoala

Scoala Gimnaziala Tirimia, a fost construită de oamenii din sat in 1955. Sunt profesoară în această școală de 24 de ani. În cadrul școlii funcționează o grădiniță cu 24 preșcolari, la ciclul primar avem 51 elevi iar la gimnaziu 43 elevi. Suntem 13 cadre didactice. Școala are o biblioteca cu un numar de aproximativ 2000 de cărți dar nu am mai primit cam de 10 ani cărti noi, avem o sala de clasă pe care am transformat-o în sală de sport și un laborator de informatică care am reușit să-l dotăm cu calculatoare care le-am obținut prin proiectul ”Dăm CLIK pe România”
În curtea școlii nu avem teren de sport, doar iarbă. Sunt profesor de matematică și încerc să-i antrenez pe elevi în tot felul de activități școlare și extrașcolare. Astfel am participat cu elevii la Olimpiada Satelor Mureșene, de matematică, unde am obținut premiul II, III și mențiuni, la concursul !Plus minus Poezie”, concurs de matematică și limba română, unde am obținut mențiune. De asemenea si la limba română au obținut premiul II, III sau mențiuni, la concursul ”Serafim Duicu”. Vreau să amintesc de doi elevi care au intrat la liceul Militar Alba Iulia iar acum sunt studenți la Forțele Terestre Sibiu . Am o mare plăcere să am colegă învățătoare,în cadrul școlii, căreia i-am fost dirigintă și profesoară de matematică. Avem multe realizări dar din păcate avem și cazuri de elevi care abandonează scoala, cazuri sociale, copii orfani de un părinte sau un elev orfan de ambii părinți, elevi cu CES. Ca să ajutăm acești elevi, ne implicăm în multe proiecte în care acești copii au de câștigat: am reciclat cartoane, peturi , hârtie sau aparatură electrică iar din banii obținuți le-am cumpărat rechizite, au adunat baterii iar de la Dechatlon copiii au primit mingi, prin campania ”Baterel”, copiii au primit rechizite. I-am implicat pe elevi în proiecte de caritate: ”Târg demărțisoare”, ”Târg de paște”, unde copiii au confecționat mărțișoare, felicitări, pe care le-am donat, învățându-i astfel că și ei pot ajuta. În anul școlar 2020-2021 , au absolvit 9 elevi din care 5 au participat la examenul de Evaluare Națională, un elv a obținut media peste 8, trei elevi media intre 5 și 7 iar un elev sub 5. Trei elevi care nu au participat la examen au ales o profesională iar un elev nu a mers mai departe. Procentul de promovabilitate a fost 80%.

De ce avem nevoie de aceste resurse:

Aceste rechizite ne sunt utile zi de zi., pentru ca elevii nostri nu au posibilitati materiale pentru a achizitiona rechizite școlare.
Este utila o imprimanta pentru a pregati pentru elevi fise de lucru.

Cu ce resurse poti ajuta

Pentru a dona resurse prin echipa Asociaţiei Lume Bună e nevoie să fii persoană juridică. Dacă eşti persoană juridică, mai ai doar un pas. Te rugam să apeşi butonul de mai jos şi să îţi faci cont.

Vreau să îmi fac cont

Dacă nu eşti persoană juridică, dar vrei să ajuţi cu resurse, te rugăm să completezi formularul de mai jos. Te vom pune în legătură directă cu unul din profesorii coordonatori şi vei fi contactat direct de către un reprezentant al şcolii.Ești la un click distanță de a motiva un copil să rămană la școală. Donatia cu cardul dureaza 3 minute și are un impact pe termen lung în educație.

Doneaza bani

Donatii ROC

RON

Alege suma

Personal Info

Suma donata: 100,00 RON

Doneaza prin transfer bancar

Donând bani vei contribui la o educație mai bună pentru copiii defavorizați din mediul rural și pe termen lung devii partenerul nostru în creșterea motivaţiei în procesul de învățare și reducerea abandonului școlar. Ajutorul tău contează și face o diferenţă în viața unui copil, a unei familii, a unei comunități, a unei ţări.

Donaţia prin transfer bancar se face în contul Asociației Lume Bună
CUI 25261770
IBAN : RO88RZBR0000060014449093, Raiffeisen Bank.

Istoric

Nu exista donatii finalizate.
Nu exista donatii pentru aceasta scoala.

Reprezinți o companie și vrei sa ajuți?

Înscrie-te în platformă și contribuie cu sprijin pentru educație. Şi tu poţi creşte motivaţia copiilor din mediul rural.

Creeaza cont

Reprezinți o școală din rural și dorești sprijin?

Înscrie-te în platformă și spune-ne ce nevoi de resurse are școala în care predai. Împreună contribuim la creșterea motivației.

Creeaza cont

Vrei să vezi toate nevoile active din platformă?

Apasă butonul de mai jos şi vei fi direcţionat către un tabel cu toate nevoile active din platformă.

Vezi toate nevoile

Statistici &
Studii

23%
dintre elevii intrați în școală acum 8 ani abandonaseră școala până la terminarea gimnaziului
86%
dintre beneficiarii proiectului Scena Creativ la Sat au considerat că participarea la proiect i-a ajutat să facă față mai bine perioadei de pandemie și întreruperea a cursurilor școlare
75%
dintre beneficiarii proiectului Coletul Creativ la Sat și-au îmbunătățit capacitatea de comunicare verbală
Află mai multe

Povesteşte unui prieten despre ROC