Școala Gimnazială Găneasa
Elevi beneficiari: 220 elevi
Grupă învăţământ: Primara si gimnaziala
Profesor coordonator: Neacșa Claudya Maria Telefon: 0720039954 Adresă e-mail: claudia_neacsa@yahoo.com Adresă școală: Str. Gabera nr.25, Găneasa, OLT

Despre scoala

Școală veche, 220 elevi și preșcolari. Școală cu 5 structuri : 2 școli gimnaziale( 5 clase învățământ primar, 5 clase gimnaziu), 3 grădinițe(4 grupe). Biblioteci cu fond de carte vechi. Biblioteca mare a ars în perioada în care eram în reabilitare cu o grădiniță. Am recuperat ceva.... însă ne-a ars și mobilierul de bibliotecă..... Am mai donație de cărți, prin editura ,,Curtea Veche”, parteneră a Asociației Lume Bună, însă mai avem nevoie. Suntem 21 de cadre didactice, 4 educatoare, 5 învățători, 12 profesori. Fără cantină, sală de sport.... Suntem în general implicați în proiecte și am reuși să avem dotări datorită acestora. Avem mulți copii din categorii defavorizate financiar, copii în plasament, copii în grija bunicilor. Promovabilitate 50% în acest an.

De ce avem nevoie de aceste resurse:

Clasa a 5-a A, 13 elevi si profesorii lor.
Foarte necesare pentru revigorarea orelor de curs.
Avem nevoie de o adevărată comunitate.
Interactivitate.
Recunoasterea meritelor.

Cu ce resurse poti ajuta

Pentru a dona resurse prin echipa Asociaţiei Lume Bună e nevoie să fii persoană juridică. Dacă eşti persoană juridică, mai ai doar un pas. Te rugam să apeşi butonul de mai jos şi să îţi faci cont.

Vreau să îmi fac cont

Dacă nu eşti persoană juridică, dar vrei să ajuţi cu resurse, te rugăm să completezi formularul de mai jos. Te vom pune în legătură directă cu unul din profesorii coordonatori şi vei fi contactat direct de către un reprezentant al şcolii.Ești la un click distanță de a motiva un copil să rămană la școală. Donatia cu cardul dureaza 3 minute și are un impact pe termen lung în educație.

Doneaza bani

Donatii ROC

RON

Alege suma

Personal Info

Suma donata: 100,00 RON

Doneaza prin transfer bancar

Donând bani vei contribui la o educație mai bună pentru copiii defavorizați din mediul rural și pe termen lung devii partenerul nostru în creșterea motivaţiei în procesul de învățare și reducerea abandonului școlar. Ajutorul tău contează și face o diferenţă în viața unui copil, a unei familii, a unei comunități, a unei ţări.

Donaţia prin transfer bancar se face în contul Asociației Lume Bună
CUI 25261770
IBAN : RO88RZBR0000060014449093, Raiffeisen Bank.

Istoric

Nu exista donatii finalizate.
Nu exista donatii pentru aceasta scoala.

Reprezinți o companie și vrei sa ajuți?

Înscrie-te în platformă și contribuie cu sprijin pentru educație. Şi tu poţi creşte motivaţia copiilor din mediul rural.

Creeaza cont

Reprezinți o școală din rural și dorești sprijin?

Înscrie-te în platformă și spune-ne ce nevoi de resurse are școala în care predai. Împreună contribuim la creșterea motivației.

Creeaza cont

Vrei să vezi toate nevoile active din platformă?

Apasă butonul de mai jos şi vei fi direcţionat către un tabel cu toate nevoile active din platformă.

Vezi toate nevoile

Statistici &
Studii

23%
dintre elevii intrați în școală acum 8 ani abandonaseră școala până la terminarea gimnaziului
86%
dintre beneficiarii proiectului Scena Creativ la Sat au considerat că participarea la proiect i-a ajutat să facă față mai bine perioadei de pandemie și întreruperea a cursurilor școlare
75%
dintre beneficiarii proiectului Coletul Creativ la Sat și-au îmbunătățit capacitatea de comunicare verbală
Află mai multe

Povesteşte unui prieten despre ROC