Scoala Gimnaziala Grojdibodu
Elevi beneficiari: 170 elevi
Grupă învăţământ: Primara si gimnaziala
Profesor coordonator: PETCU CORNELIA Telefon: 0745 789 573 Adresă e-mail: corneliapetcu@scoalagimnazialagrojdibodu.ro Adresă școală: Str. General Dragalina, Nr. 37, VISINA NOUA, OLT

Despre scoala

Şcoala Gimnazială Grojdibodu este aşezată în partea de sud a judeţului Olt, la nord de fluviul Dunărea. Şcoala funcţionează de peste 130 de ani. Şcoala Gimnazială Grojdibodu este unitate cu personalitate juridică, având următoarele structuri: GPN Hotaru GPN Grojdibodu Scoala Gimnaziala Grojdibodu Numarul total de elevi: 170 Numarul de cadre didactice: 21 Scoala are o biblioteca cu 2700 de volume (foarte vechi), iar in cadrul CDI un videoproiector si un ecran de proiectie. In fiecare clasa sunt banci si scaune pentru elevi, o tabla neagra, o catedra si un dulap pentru materialele didactice. Scoala nu are sala de sport
Activitatea de instruire a elevilor se desfasoara intr-un local format din 8 sali de clasa, un cabinet de informatica, o biblioteca si un CDI. Scoala este prevazuta cu apa curenta si incalzire centrala. Sursele de finantare sunt: Consiliul Local si Bugetul de Stat. In clasa a IV-a sunt inscrisi 16 elevi inimosi, cu varsta de 9-10 ani, care au obtinut rezultate foarte bune in anii scolari trecuti atat la activitatile formale, cat si la cele nonformale (concursuri de dans, teatru pentru copii, clubul de lectura). Lucrand timp de un an pe tabletele primite de la Inspectoratul Scolar Judetean, copiii au reusit sa creeze desene, sa aseze notele pe portativ la Educatie muzicala sau sa puna datele intr-un tabel la Matematica si doresc sa isi dezvolte abilitatile digitale, iar o tabla interactiva le-ar creste interesul fata de invatare. In clasa noastra este o tabla neagra, iar diferenta dintre cele doua table este extraordinar de mare. Situatia financiara a scolii nu permite achizitionarea unor astfel de table interactive. De aceea apelam la toti cei care deschid aceasta pagina. Puteti contribui la viitorul acestor copii din mediul rural?!

De ce avem nevoie de aceste resurse:

Aceasta tabla interactiva ne-ar ajuta in activitatile instructiv-educative desfasurate in sala de clasa. Pot lucra mai multi elevi in acelasi timp, isi pot dezvolta abilitatile digitale, pot pune in aplicare cunostintele matematice sau stiintifice, isi pot pune ideile in practica prin creativitate.
Un videoproiector ar fi util in cadrul tuturor disciplinelor. La Limba si literatura romana prezentarea biografiei unui autor sau prezentarea unor imagini din operele literare studiate. La matematica prezentarea unor instrumente de masurat la care noi nu avem acces in momentul predarii unitatilor de masura. La stiinte putem observa diferite fenomene care au loc in natura etc.

Cu ce resurse poti ajuta

Pentru a dona resurse prin echipa Asociaţiei Lume Bună e nevoie să fii persoană juridică. Dacă eşti persoană juridică, mai ai doar un pas. Te rugam să apeşi butonul de mai jos şi să îţi faci cont.

Vreau să îmi fac cont

Dacă nu eşti persoană juridică, dar vrei să ajuţi cu resurse, te rugăm să completezi formularul de mai jos. Te vom pune în legătură directă cu unul din profesorii coordonatori şi vei fi contactat direct de către un reprezentant al şcolii.Ești la un click distanță de a motiva un copil să rămană la școală. Donatia cu cardul dureaza 3 minute și are un impact pe termen lung în educație.

Doneaza bani

Donatii ROC

RON

Alege suma

Personal Info

Suma donata: 100,00 RON

Doneaza prin transfer bancar

Donând bani vei contribui la o educație mai bună pentru copiii defavorizați din mediul rural și pe termen lung devii partenerul nostru în creșterea motivaţiei în procesul de învățare și reducerea abandonului școlar. Ajutorul tău contează și face o diferenţă în viața unui copil, a unei familii, a unei comunități, a unei ţări.

Donaţia prin transfer bancar se face în contul Asociației Lume Bună
CUI 25261770
IBAN : RO88RZBR0000060014449093, Raiffeisen Bank.

Istoric

Nu exista donatii finalizate.
Nu exista donatii pentru aceasta scoala.

Reprezinți o companie și vrei sa ajuți?

Înscrie-te în platformă și contribuie cu sprijin pentru educație. Şi tu poţi creşte motivaţia copiilor din mediul rural.

Creeaza cont

Reprezinți o școală din rural și dorești sprijin?

Înscrie-te în platformă și spune-ne ce nevoi de resurse are școala în care predai. Împreună contribuim la creșterea motivației.

Creeaza cont

Vrei să vezi toate nevoile active din platformă?

Apasă butonul de mai jos şi vei fi direcţionat către un tabel cu toate nevoile active din platformă.

Vezi toate nevoile

Statistici &
Studii

23%
dintre elevii intrați în școală acum 8 ani abandonaseră școala până la terminarea gimnaziului
86%
dintre beneficiarii proiectului Scena Creativ la Sat au considerat că participarea la proiect i-a ajutat să facă față mai bine perioadei de pandemie și întreruperea a cursurilor școlare
75%
dintre beneficiarii proiectului Coletul Creativ la Sat și-au îmbunătățit capacitatea de comunicare verbală
Află mai multe

Povesteşte unui prieten despre ROC