Şcoala Gimnazială Grojdibodu
Elevi beneficiari: 170 elevi
Grupă învăţământ: Doar primara
Profesor coordonator: Petcu Cornelia Telefon: 0745789573 Adresă e-mail: cornelutza_cojocaru@yahoo.com Adresă școală: str. Ilarian Popescu nr. 117, Comuna/ sat Grojdibodu, OLT

Despre scoala

Şcoala Gimnazială Grojdibodu este aşezată în partea de sud a judeţului Olt, la nord de fluviul Dunărea. Şcoala funcţionează de peste 130 de ani. Şcoala Gimnazială Grojdibodu este unitate cu personalitate juridică, având următoarele structuri: GPN Grojdibodu GPN Hotaru Şcoala Gimnazială Grojdibodu Numărul total de elevi: 170 Numărul de cadre didactice: 21 Există o bibliotecă cu 2700 de volume (foarte vechi). În CDI este un videoproiector şi un ecran de proiecţie. În fiecare clasă sunt bănci, scaune, o catedră şi un dulap pentru materiale didactice
Şcoala nu are sală de sport.

De ce avem nevoie de aceste resurse:

Necesar clase I-IV
Pentru clasele I-IV
Nevoie clasele I-IV

Cu ce resurse poti ajuta

Pentru a dona resurse prin echipa Asociaţiei Lume Bună e nevoie să fii persoană juridică. Dacă eşti persoană juridică, mai ai doar un pas. Te rugam să apeşi butonul de mai jos şi să îţi faci cont.

Vreau să îmi fac cont

Dacă nu eşti persoană juridică, dar vrei să ajuţi cu resurse, te rugăm să completezi formularul de mai jos. Te vom pune în legătură directă cu unul din profesorii coordonatori şi vei fi contactat direct de către un reprezentant al şcolii.Ești la un click distanță de a motiva un copil să rămană la școală. Donatia cu cardul dureaza 3 minute și are un impact pe termen lung în educație.

Doneaza bani

Donatii ROC

RON

Alege suma

Personal Info

Suma donata: 100,00 RON

Doneaza prin transfer bancar

Donând bani vei contribui la o educație mai bună pentru copiii defavorizați din mediul rural și pe termen lung devii partenerul nostru în creșterea motivaţiei în procesul de învățare și reducerea abandonului școlar. Ajutorul tău contează și face o diferenţă în viața unui copil, a unei familii, a unei comunități, a unei ţări.

Donaţia prin transfer bancar se face în contul Asociației Lume Bună
CUI 25261770
IBAN : RO88RZBR0000060014449093, Raiffeisen Bank.

Istoric

Nu exista donatii finalizate.
Nu exista donatii pentru aceasta scoala.

Reprezinți o companie și vrei sa ajuți?

Înscrie-te în platformă și contribuie cu sprijin pentru educație. Şi tu poţi creşte motivaţia copiilor din mediul rural.

Creeaza cont

Reprezinți o școală din rural și dorești sprijin?

Înscrie-te în platformă și spune-ne ce nevoi de resurse are școala în care predai. Împreună contribuim la creșterea motivației.

Creeaza cont

Vrei să vezi toate nevoile active din platformă?

Apasă butonul de mai jos şi vei fi direcţionat către un tabel cu toate nevoile active din platformă.

Vezi toate nevoile

Statistici &
Studii

23%
dintre elevii intrați în școală acum 8 ani abandonaseră școala până la terminarea gimnaziului
86%
dintre beneficiarii proiectului Scena Creativ la Sat au considerat că participarea la proiect i-a ajutat să facă față mai bine perioadei de pandemie și întreruperea a cursurilor școlare
75%
dintre beneficiarii proiectului Coletul Creativ la Sat și-au îmbunătățit capacitatea de comunicare verbală
Află mai multe

Povesteşte unui prieten despre ROC