CONTRIBUIE

Personal Info

Suma donata: 100,00 RON

Poți susţine financiar

educaţia şi proiectele noastre fără nici un cost pentru tine!

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit și ajută-ne să construim o poveste, alături de tine! Una în care și copiii din mediul rural să fie motivați pentru procesul de învățare și reușita lor în viață!

Împreună le putem crește șansele la educație!

Creăm și
implementăm proiecte de

educație prin cultură

Valorificăm patrimoniul cultural din satul românesc în proiecte complexe, pe termen lung, care au ca scop formarea unei identități culturale, responsabilizarea socială și dezvoltarea creativității copiilor din zonele rurale.

Fiind puși în diferite roluri și situații, tinerii dobândesc o serie de abilități practice care-i pregătesc pentru viitoare meserii: cooperare, comunicare, luarea de decizii, înscrierea într-un interval de timp limitat, creativitate atât artistică cât și în găsirea de soluții și resurse pentru atingerea scopului pe care și-l propun.

Toate proiectele asociației au ca ultim scop contribuția la reușita în viață și împlinirea tinerilor, cu impact în dezvoltarea comunităților locale.

În proiectele noastre

am implicat peste

Împreună facem o lume mai bună

Părerile lor