LICEUL TEHNOLOGIC „NICANOR MOROȘAN” PÂRTEȘTII DE JOS
Elevi beneficiari: 386 elevi
Grupă învăţământ: Primara/gimanzaiala si liceu
Profesor coordonator: 0727636679 Phone 0727636679 Adresă e-mail: anca.finis@ltnm.ro Adresă școală: STR. SOLONEȚULUI, NR. 159, PÂRTEȘTII DE JOS, SUCEAVA

Despre scoala

Învățământul în comuna Pârteștii de Jos a fost înființat încă din 1875. Astăzi, după atâția ani, școala noastră poartă pe aripile sale aspirațiile a 386 de copii. Liceul reunește 4 grupe de învățământ preșcolar, 6 clase de învățământ primar, 4 clase de învățământ gimnazial, 4 clase de învățământ liceal și 2 clase de învățământ profesional. În acest moment, există ateliere dotate pentru învățământ profesional (prelucrarea lemnului, confecții) și este în curs de amenajare un atelier pentru profilul „Turism și alimentație”. Avem un laborator de informatică, o bibliotecă, iar orele de sport se desfășoară într-o sală special amenajată
Nu avem cantină. Cele 29 de cadre didactice i-au implicat pe elevi în diferite proiecte (ERASMUS+, ROSE, proiecte educaționale etc.), concursuri (olimpiade, concursuri naționale, locale – la care au fost obținute premii frumoase) și în alte activități extrașcolare. La Evaluarea Națională și la Examenul de Bacalaureat am obținut o promovabilitate de peste 60%. Pe viitor, ne-am dori să îi sprijinim mai mult pe elevii cu cerințe educaționale speciale, pe cei care nu frecventează școala, pe cei care au părinții plecați în străinătate, pe cei cu posibilități materiale reduse. De altfel, vrem să îi sprijinim pe toți elevii pentru a obține rezultate cât mai bune la Evaluarea Națională și la Examenul de Bacalaureat. Pentru a face acest lucru ne lipsesc mult dicționarele, gramaticile, jocurile aplicative (utile dezvoltării inteligenței). Mai mult, copiii își doresc să facă ore în aer liber, să poată socializa și afară, să aibă un colț al lor. Din păcate, colțul de rai mult visat încă nu am reușit să îl amenajăm. Poate găsim aici o mână de ajutor.

De ce avem nevoie de aceste resurse:

Vrem să îi sprijinim pe toți elevii pentru a obține rezultate cât mai bune la Evaluarea Națională și la Examenul de Bacalaureat. Pentru a face acest lucru ne lipsesc mult dicționarele, gramaticile: DEX - „Dictionarul explicativ al limbii romane” - editia 2016 „Gramatica limbii romane pentru gimnaziu” DOOM - „Dictionarul Ortografic Ortoepic si Morfologic al Limbii Romane”
Vrem să îi sprijinim pe toți elevii pentru a obține rezultate cât mai bune la lecții, la Evaluarea Națională și la Examenul de Bacalaureat. De aceea, avem nevoie de jocuri pentru dezvoltarea inteligenței.
Copiii își doresc să facă ore în aer liber, să poată socializa și afară, să aibă un colț al lor cu mobilier pentru exterior rezistent. Din păcate, colțul de rai mult visat încă nu am reușit să îl amenajăm. Poate găsim aici o mână de ajutor.
De fiecare dată când organizăm o activitate cu elevii, ei își doresc să fie cunoscuți pentru ceea ce au reușit. Astfel că un aparat foto ne-ar ajuta să păstrăm amintirile frumoase și, mai apoi, să le diseminăm pentru a se bucura întreaga comunitate de ele.

Cu ce resurse poti ajuta

Pentru a dona resurse prin echipa Asociaţiei Lume Bună e nevoie să fii persoană juridică. Dacă eşti persoană juridică, mai ai doar un pas. Te rugam să apeşi butonul de mai jos şi să îţi faci cont.

Vreau să îmi fac cont

Dacă nu eşti persoană juridică, dar vrei să ajuţi cu resurse, te rugăm să completezi formularul de mai jos. Te vom pune în legătură directă cu unul din profesorii coordonatori şi vei fi contactat direct de către un reprezentant al şcolii.Ești la un click distanță de a motiva un copil să rămană la școală. Donatia cu cardul dureaza 3 minute și are un impact pe termen lung în educație.

Doneaza bani

Donatii ROC

RON

Alege suma

Personal Info

Donation Total: 100,00 RON

Doneaza prin transfer bancar

Donând bani vei contribui la o educație mai bună pentru copiii defavorizați din mediul rural și pe termen lung devii partenerul nostru în creșterea motivaţiei în procesul de învățare și reducerea abandonului școlar. Ajutorul tău contează și face o diferenţă în viața unui copil, a unei familii, a unei comunități, a unei ţări.

Donaţia prin transfer bancar se face în contul Asociației Lume Bună
CUI 25261770
IBAN : RO88RZBR0000060014449093, Raiffeisen Bank.

Istoric

Nu exista donatii finalizate.
Nu exista donatii pentru aceasta scoala.

Reprezinți o companie și vrei sa ajuți?

Înscrie-te în platformă și contribuie cu sprijin pentru educație. Şi tu poţi creşte motivaţia copiilor din mediul rural.

Creeaza cont

Reprezinți o școală din rural și dorești sprijin?

Înscrie-te în platformă și spune-ne ce nevoi de resurse are școala în care predai. Împreună contribuim la creșterea motivației.

Creeaza cont

Vrei să vezi toate nevoile active din platformă?

Apasă butonul de mai jos şi vei fi direcţionat către un tabel cu toate nevoile active din platformă.

Vezi toate nevoile

Statistici &
Studii

23%
dintre elevii intrați în școală acum 8 ani abandonaseră școala până la terminarea gimnaziului
86%
dintre beneficiarii proiectului Scena Creativ la Sat au considerat că participarea la proiect i-a ajutat să facă față mai bine perioadei de pandemie și întreruperea a cursurilor școlare
75%
dintre beneficiarii proiectului Coletul Creativ la Sat și-au îmbunătățit capacitatea de comunicare verbală
Află mai multe

Povesteşte unui prieten despre ROC