Profesor coordonator: Phone Adresă e-mail: Adresă școală: , ,

Despre scoala

De ce avem nevoie de aceste resurse:

necesar (mai ales) pentru poze de calitate
Necesar clase I-IV
Pentru clasele I-IV
Nevoie clasele I-IV
Elevii din clasele I-IV vor putea urmari filme, prezentari, iar la acesta se poate atasa cu usurinta videoproiectorul scolii
necesar biblioteca, deoarece volumele existente sunt vechi si depasite, nu sunt pentru nivelul primar
Aceasta tabla interactiva ne-ar ajuta in activitatile instructiv-educative desfasurate in sala de clasa. Pot lucra mai multi elevi in acelasi timp, isi pot dezvolta abilitatile digitale, pot pune in aplicare cunostintele matematice sau stiintifice, isi pot pune ideile in practica prin creativitate.
Un videoproiector ar fi util in cadrul tuturor disciplinelor. La Limba si literatura romana prezentarea biografiei unui autor sau prezentarea unor imagini din operele literare studiate. La matematica prezentarea unor instrumente de masurat la care noi nu avem acces in momentul predarii unitatilor de masura. La stiinte putem observa diferite fenomene care au loc in natura etc.

Cu ce resurse poti ajuta

Pentru a dona resurse prin echipa Asociaţiei Lume Bună e nevoie să fii persoană juridică. Dacă eşti persoană juridică, mai ai doar un pas. Te rugam să apeşi butonul de mai jos şi să îţi faci cont.

Vreau să îmi fac cont

Dacă nu eşti persoană juridică, dar vrei să ajuţi cu resurse, te rugăm să completezi formularul de mai jos. Te vom pune în legătură directă cu unul din profesorii coordonatori şi vei fi contactat direct de către un reprezentant al şcolii.Ești la un click distanță de a motiva un copil să rămană la școală. Donatia cu cardul dureaza 3 minute și are un impact pe termen lung în educație.

Doneaza bani

Donatii ROC

RON

Alege suma

Personal Info

Donation Total: 100,00 RON

Doneaza prin transfer bancar

Donând bani vei contribui la o educație mai bună pentru copiii defavorizați din mediul rural și pe termen lung devii partenerul nostru în creșterea motivaţiei în procesul de învățare și reducerea abandonului școlar. Ajutorul tău contează și face o diferenţă în viața unui copil, a unei familii, a unei comunități, a unei ţări.

Donaţia prin transfer bancar se face în contul Asociației Lume Bună
CUI 25261770
IBAN : RO88RZBR0000060014449093, Raiffeisen Bank.

Istoric

# Nevoie Donator Vezi foto
1 LAPTOP
2 HARTIE COPIATOR
Nu exista donatii pentru aceasta scoala.

Reprezinți o companie și vrei sa ajuți?

Înscrie-te în platformă și contribuie cu sprijin pentru educație. Şi tu poţi creşte motivaţia copiilor din mediul rural.

Creeaza cont

Reprezinți o școală din rural și dorești sprijin?

Înscrie-te în platformă și spune-ne ce nevoi de resurse are școala în care predai. Împreună contribuim la creșterea motivației.

Creeaza cont

Vrei să vezi toate nevoile active din platformă?

Apasă butonul de mai jos şi vei fi direcţionat către un tabel cu toate nevoile active din platformă.

Vezi toate nevoile

Statistici &
Studii

23%
dintre elevii intrați în școală acum 8 ani abandonaseră școala până la terminarea gimnaziului
86%
dintre beneficiarii proiectului Scena Creativ la Sat au considerat că participarea la proiect i-a ajutat să facă față mai bine perioadei de pandemie și întreruperea a cursurilor școlare
75%
dintre beneficiarii proiectului Coletul Creativ la Sat și-au îmbunătățit capacitatea de comunicare verbală
Află mai multe

Povesteşte unui prieten despre ROC