Câştigătorii Competiţiei Club Activ CELS – ediţia a 8-a

0 Comment
407 Views

Am ajuns la a 8-a ediție a Competiției CLUBurilor CELS! Și ce bucurie am avut anul acesta să avem un număr record de înscrieri – peste 200 de cadre didactice dedicate și pline de creativitate.  

Vă spunem sincer, a fost o jurizare intensă și plină de momente frumoase! Ne-au inspirat activitațile realizate în cluburi și, cu multă bucurie, anunțăm câștigătorii ediției din acest an.
Pentru o participare record, am acordat și un număr record de premii: 18 premii pentru profesoii care au adunat peste 43 de puncte, 8 premii pentru cele mai mari punctaje și 2 premii pentru mentori CELS. 

Pentru a vedea toate școlile implicate, puteți apăsa AICI.

Criteriile după care au fost evaluați profesorii se află în regulamentul competiției. Le mulțumim evaluatorilor pentru modalitatea eficientă a procesului de acordare a punctajelor.

Așadar, vă rugăm să faceți cunoștință cu premianții Competiției CLUBurilor CELS, ediția a 8-a.

Profesor coordonator Județul școlii PUNCTAJ POZIȚIE PREMIERE 
NEACȘA CLAUDYA MARIA OLT 85.67 LOCUL 1
Raveanu Silvia Daniela Mehedinti 85.67 LOCUL 1
Lacramioara Teodorescu Vrancea 84.33 LOCUL 2
Spiridon Elena Brașov 84.00 LOCUL 3
Niga Elena Iasi 80.00 LOCUL 4
Papp Valentina Timiș 79.00 LOCUL 5
Petrea Ana-Maria Galati 76.33 LOCUL 6
Fulgă Mihaela Florica Olt 74.33 LOCUL 7
Savu Mihaela Corina Prahova 70.67 LOCUL 8
Tudorache Loredana-Ștefania Botoșani 64.00 LOCUL 9
Grecu Carmen-Maria Mehedinți 62.00 PREMIAT
CIUCU LUMUNIȚA ELVIRA DOLJ 61.33 PREMIAT
Mihalache Iulia Olt 61.00 PREMIAT
CÎLȚARU MARIANA GORJ 58.67 PREMIAT
OLARIU ANDREEA ELENA Bacău 58.67 PREMIAT
Vinatoru Daniela Olt 58.67 PREMIAT
Trăneci Daniela Vâlcea 56.00 PREMIAT
Dănilă Claudia – Alexandra Botoșani 52.00 PREMIAT
Pătru Mariana Dolj 50.67 PREMIAT
Ioana Bursuc Suceava 50.00 PREMIAT
Mateș Rodica Alba 50.00 PREMIAT
Calmiciuc Mirabela Dâmbovița 46.00 PREMIAT
Becheru Carmen București 45.33 PREMIAT
Sfetcu Adelina Petronela Caras-Severin 45.33 PREMIAT
Gavrilă Ana-Cătălina Neamț 44.00 PREMIAT
Nechifor Gina Buzau 44.00 PREMIAT
Bretan Florina Maramureș 43.67 PREMIAT
SIMION MARIA BOTOSANI 43.33 PREMIAT

Să vă arătăm și câteva testimoniale, din culisele jurizării.

O mică povestioara despre o activitate la CLUB, despre un copil care a facut ceva special în cadrul activitatilor la CLUB – ceva ce doriți să împărtășiți cu noi:

Doamna VALI PAPP: Elevul L. a început clasa pregătitoare fără a frecventa grădinița, fără a fi pregătit pentru mediul școlar. Participarea la activitățile Clubului CELS i-a oferit ocazia să se simtă util, să își dezvolte stima de sine, să învețe cum să fie mai curat și mai ordonat. A învățat că și el este valoros și poate să creeze lucruri minunate.

Doamna ROXANA MARDAR: De când am început să lucrez cu ei în acest mod, o elevă frecventează mai des orele de curs, absentând înainte chiar și de 3 ori pe săptămână.

Doamna RĂVEANU DANIELA: La  începutul anului școlar, la prima ședință de club am avut înscrisi 20 de elevi din clasele V-VII. După prima ședință, un elev din clasa a V-a(Adelin), în fiecare zi, cum mă vedea, se ținea după mine prin școală ,,că vrea să se înscrie și el la club,,. Eu am hotărât că este foarte greu de lucru , o singură persoană cu 25 de elevi, și de aceea nu doream mai mult de 20, dar nu scăpam de Adelin. La una din întâlniri l-am găsit la ușă, asculta ce se întâmplă înăuntru, iar când am ieșit din clasă el m-a luat în brațe și mi-a zis  că vrea și el în clasa cu magie (așa îi zic copiii clasei în care desfășurăm activitățile). Bineînțeles că nu am putut refuza și astfel l-am acceptat pe Adelin care a mai adus patru băieți cu el. De atunci clubul nostru are 25 de elevi , iar Adelin este primul elev care vine la club în zilele dedicate acestuia, el este sufletul clubului. Am observat că de când este la club nu mai absentează de la școală, iar când l-am întrebat ,,Cum se face că acum nu mai lipsește de la școală,, , mi-a spus ,,că poate facem activități la club și el nu este și nu vrea să piardă,,. Mi-am dat seama că este foarte important să fim mai atenți la nevoile copiilor, la sentimentele și emoțiile lor.

Doamna PETREA ANA MARIA: În cadrul clubului anul acesta avem o eleva specială, Bianca, o elevă ce are Sindrom Down! Este minunat să observ cum se străduiește să scrie, să comunice, să socializeze și cum își dorește să petreacă mult timp în cadrul clubului nostru. Este bijuteria clubului nostru!

Invităm toți profesorii care au completat chestionarul de evaluare la Gala Comunității CELS, organizată online pe data de 1 iulie.

Mulțumim tuturor profesorilor implicați. Cu toții merită aprecierea noastră pentru implicarea lor în comunitatea locala și pentru dorința de a oferi noi oportunități de educație și dezvoltare copiilor din rural. Sunteți cei care duceți proiectele asociației către copii și datorită dvs. am ajuns în acest an la peste 3500 de copii din 39 de județe. Premiile vor fi trimise către dvs prin colete în perioada 10.06-07.07.2023.

 

 

 


Lansăm ediția a 9a a Competiției CLUB ACTIV CELS

Suntem entuziasmați să dăm startul unei noi ediții a Competiției...

Profesori din 29 de județe la Gala Profesorilor CELS, ediția a8-a

#DEDICARE #peste3000decopiibeneficiari #motivațieîneducație Gala CELS, ediția a 8-a, a avut...