Au venit colindatorii in Varasti, judetul Giurgiu

0 Comment
296 Views

Duminica, 17 decembrie, ne-am strans alaturi de dragi prieteni si am pornit catre comuna Varasti, judetul Giurgiu sa daruim colinde, cadouri si voie buna copiilor.

Cu aproape o singura saptamana ramasa pana la venirea Craciunului, ne-am echipat dis de dimineata cu haine calduroase si la ora 10 dimineata eram deja ajunsi la Scoala Gimnaziala din Varasti, pregatiti sa aranjam cadourile si activitatile pentru cei mici.

Prietenii nostri, fara de care evenimentul nu ar fi fost posibil, au colindat din inima, de la cel mai mic la cel mai mare. Parinti, copii, prieteni si familie, toti un grup de oameni faini, cu drag de traditie si suflet de copil. Fiecare colind a fost acompaniat si la chitara, fiind totul mult mai autentic si sincer.

Am cantat, am colindat, si bomboane am mancat asa ca venise momentul sa ne punem imaginatia la treaba si creativitatea la incercare. Am creat alaturi de cei mici decoratiuni pentru pomul de Craciun, pictura pe fata ne-a transformat in personajele preferate, iar parasuta zburatoare a fost motiv de ras cu pofta si tipat de bucurie.

Desigur, punctul culminant a fost daruirea cadourilor si incantarea din ochii celor mici cand vedeau ca surprizele erau de multe ori mai mari decat ei. Ne-am luat ramas bun cu salutul nostru “Bucuria Jocurilor!” si am promis sa ne revedem in 2018, cu noi forte, noi activitati si multa incredere intr-o Lume mai Buna.

“Credinta noastra este ca in secolul 21 au ramas putine lucruri de vorbit si enorm de multe de facut. A fi alaturi de cei pentru care viata nu a fost asa darnica si care sunt nevoiti sa invete in mod eronat ca minciuna, ura si dispretul sunt atuuri forte in societate, este o obligatie civica si nu motiv de bravura. Nutresc speranta ca daca intervenim astazi in viata tinerilor, aratandu-le ca ne pasa, putem transforma delicventii de maine in romanii cu care generatia copiilor nostri sa se poata mandri, nu rusina.” Tiberius Martian

Multumim ajutoarelor lui Mos Craciun pentru implicarea lor si pentru ca au daruit timp, suflet si un mesaj frumos copiilor: Martian Tiberius și Martian Dana, Ionascu Cosmin, Carp Bogdan, Carp Carmen, Giurgiuvanu Alexandru și Giurgiuvanu Diana, Ivancencu Alina și Ivancencu Alex.

varasti1

varasti5

varasti6

varasti3

varasti2


Lansam a 5-a editie a Competitiei Club Activ CELS

Cu entuziasm si bucurie, Asociatia Lume Buna are placerea de...