0721621327 contact.lumebuna@gmail.com Aleea Izvorul Oltului, bl 33, sc2, etaj 5, ap 097

Despre VTVC

Vocea Ta Vocea Copiilor este un concurs de creativitate, inceput in anul 2012, adresat copiilor cu varsta cuprinsa intre 6-14 ani, la nivel national, structurat pe durata intregului an scolar in doua editii (septembrie-ianuarie si februarie-iunie). Participantii trimit desene, colaje, eseuri, poezii pe baza temelor propuse in prealabil.

De ce

Pentru ca iubim creativitatea si ii incurajam pe copii sa o exprime cat mai autentic. Le stimulam imaginatia si ii motivam prin tematici atragatoare care le dezvolta viziunea proprie asupra unui subiect dat si le permite sa se auto-descopere.

Pentru cine

VTVC se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6-14 ani, la nivel national, atat din mediul rural cat si urban. Colaboram cu scoli, primim lucrari de la parinti, elevi, profesori care sunt atrasi de tematicile propuse in cadrul proiectului.

Prin ce

Toate creatiile participantilor sunt primite si centralizate de catre echipa proiectului, iar selectia castigatorilor este realizata de un juriu format din specialisti in imagine. Premiile sunt oferite de sponsorii si partenerii proiectului.

Doneaza si tu

Implicarea fiecaruia din noi contribuie la construirea unui traseu mai bun si mai usor pentru generatiile urmatoare. Cu totii putem incuraja creativitatea, curiozitatea, curajul si imaginatia copiilor. Primul si cel mai important pas este luarea deciziei de a te implica!

Ultimele noutati

Castigatorii concursului VTVC - Martie 2020

— Am sprijinit cu tot sufletul activitatile din acest proiect (atat ale scolii – cu minunatii dascali si copii dar si partea logistica). Partea frumoasa e culegerea Roadelor dupa ce s-au incheiat 2 ani (cu locul 1 in 2016 si locul 2 in 2017) pentru echipa scolii Liebling. Roadele sunt intalnirile, lucrurile frumoase invatate, interesante, legate […]
Nicoleta Marghitas.
Am sprijinit cu tot sufletul activitatile din acest proiect (atat ale scolii – cu minunatii dascali si copii dar si partea logistica). Partea frumoasa e culegerea Roadelor dupa ce s-au incheiat 2 ani (cu locul 1 in 2016 si locul 2 in 2017) pentru echipa scolii Liebling. Roadele sunt intalnirile, lucrurile frumoase invatate, interesante, legate de […]
Nicoleta Marghitas
Director Scoala Gimnaziala Liebling
O activitate minunata, copiii au fost foarte bucurosi. Mut succes si multe astfel de evenimente pe mai departe.
Adrian Mihuti
profesor al scolii gimnaziale Liebling
Activitatile de astazi au fost pline de culoare, distractive si totodata educative. Ma bucur enorm ca am luat parte la tot ceea ce s-a organizat in aceste zile, ma bucur ca asociatii precum Asociatia Lume Buna se implica atat de mult in ceea ce inseamna educatia nonformala si sper ca pe viitor sa ne mai intersectam in drumurile noastre.
Andreea
elev liceu - voluntar