0721621327 contact.lumebuna@gmail.com Aleea Izvorul Oltului, bl 33, sc2, etaj 5, ap 097

Despre Revista Creativ la Sat

Ne bucuram sa avem alaturi 11 scoli din toata Romania care vor lucra cu peste 200 de copii la realizarea Revistei Creativ la Sat. Din Prahova pana in Botosani sau de la Vrancea la Valcea toti profesorii coordonatori vor indruma redactiile de juniori sa realizeze revista comunitatii, punand accentul pe trei mari teme: traditii si mestesuguri, oameni de valoare si viata la sat.

IMG-20180524-WA0013

Ce?

Pe parcursul a cinci ateliere desfasurate pana pe 21 mai, copiii isi vor construi propria redactie, isi vor alege tematica articolelor, vor realiza ei insisi grafica si ilustratiile, vor lucra la afisul proiectului si vor pune la cale evenimentul de prezentare al revistei, la nivel local, la care sunt invitati atat parintii, cat si reprezentantii comunitatii.

interviu 1

Cum

Ba mai mult, vor fi instruiti in notiuni de educatie financiara care ii vor ajuta sa inteleaga notiuni ca pret de vanzare/pret de realizare, costuri, profit si competitie.

20180523_085239

De ce?

Proiectul Revista Creativ la Sat, co-finantat de Administratia Fondului Cultural National, urmareste sa consolideze colaborarea, comunicarea si creativitatea in randul scolilor din mediul rural, la nivel national, prin elaborarea si implementarea primei reviste interactive din Romania.

Doneaza si tu

Implicarea fiecaruia din noi contribuie la construirea unui traseu mai bun si mai usor pentru generatiile urmatoare. Cu totii putem incuraja creativitatea, curiozitatea, curajul si imaginatia copiilor. Primul si cel mai important pas este luarea deciziei de a te implica!

Revista Creativ la Sat 2018

Apasa cu incredere butonul de mai jos

Revista Creativ la Sat 2019

Apasa cu incredere butonul de mai jos

Revista Creativ la Sat

Afla mai multe despre proiect