0721621327 contact.lumebuna@gmail.com Aleea Izvorul Oltului, bl 33, sc2, etaj 5, ap 097

Implica-te

Tu cum vrei sa te implici?

Toate schimbarile majore incep cu o mana de oameni ambitiosi si plini de speranta care cred cu putere intr-un viitor mai bun. Implicarea fiecaruia din noi contribuie la construirea unui traseu mai bun si mai usor pentru generatiile urmatoare. Cu totii putem incuraja creativitatea, curiozitatea, curajul si imaginatia copiilor. Primul si cel mai important pas este luarea deciziei de a te implica! Tu, cum vrei sa te implici?

sustinator-04

Aleg sa SUSTIN!

Aceasta modalitate de implicare este adresata sponsorilor, partenerilor, colaboratorilor si companiilor care ne pot fi alaturi financiar sau logistic in realizarea proiectelor pentru si alaturi de copii. Credem in puterea generatiilor de maine si in importanta solutiilor cu impact si de lunga durata. Alaturi de Super Sustinatori putem face o schimbare la nivel national pentru binele fiecaruia din noi. Daca doriti sa fiti Super Sustinator, va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii.

donator-02

Aleg sa DONEZ!

Una din cele mai importante lectii este cea a daruirii. Multumirea si satisfactia ca si tu poti ajuta un copil, o familie sau o comunitate nu poate fi comparata cu nimic altceva. Un Drag Donator este persoana care isi doreste sa ajute si care intelege ca schimbarile mari se realizeaza cu pasi mici, dar hotarati. Daca doriti sa sustineti proiectele noastre prin donatii singulare, lunare sau anuale, va rugam sa ne contactati pentru mai multe informatii despre conturile Asociatiei. De asemenea, pentru donatii de carte, va putem pune in legatura cu scoli aflate in medii dezavantajate care au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor.

voluntar-05

Aleg sa devin VOLUNTAR!

Timpul dedicat unei idei este o investitie uriasa. In mediul ONG, unde impactul unui proiect se masoara in dedicarea si implicarea echipei, prezenta voluntarilor este absolut esentiala. Daca poti sa dedici o parte din timpul tau si crezi in potentialul fiecarui copil, ne-ar face placere sa facem cunostinta si sa dezvoltam impreuna proiectele Asoociatiei Lume Buna. Organizam periodic workshop-uri si ateliere pentru voluntari pe diverse teme, in functie de interesele si dorintele fiecaruia. Daca vrei sa fii Viteaz Voluntar, te rugam sa ne contactezi pentru mai multe detalii.

prieten-03

Aleg sa va fiu PRITEN!

Unde-s 2%, puterea proiectelor noastre creste! Conform legii 571/2003, orice contribuabil poate sa directioneze catre un ONG 2% din impozitul pe venit (care, nedirectionat, ajunge la bugetul statului). Daca vrei sa fii un Pozitiv Prieten si sa directionezi aceasta suma catre Asociatia Lume Buna pentru promovarea metodelor non-formale in educatia copiilor atat din mediul rural, cat si cel urban, te rugam sa dai pe butonul ``Doneaza 2%`` din meniul de sus, dreapta. Se va descarca automat formularul de 2%, in format pdf, pe care te rugam sa il completezi si sa il trimiti semnat catre adresa noastra de contact.