0721621327 contact.lumebuna@gmail.com Aleea Izvorul Oltului, bl 33, sc2, etaj 5, ap 097

Despre Cocktail de Creativitate

Noi, cei din echipa Asociatiei Lume Buna, credem ca fiecare persoana este creativa! Ba mai mult, suntem convinsi ca toate domeniile au nevoie constanta de noi si noi dovezi ale creativitatii. Tocmai de aceea, ne-am propus sa dam sfoara in tara si sa tragem un semnal de creativitate ca organizam, cu ajutorul Carturesti Verona, atelierele de creativitate - Cocktail de Creativitate - pentru toti cei cu varsta intre 6 si 99 de ani.

Prisacaru Radu Gabriel clasa a VI-a Scoala Gimnaziala Veniamin Costachi Sinesti - Iasi

Ce?

Daca iti place sa faci lucrurile diferit, esti mereu curios si ai grija in fiecare zi de imaginatia ta, vino sa facem cunostinta! Noi construim cadrul ideal pentru ca voi, oamenilor creativi, sa faceti cunostinta, sa va (re)descoperiti si sa creeati impreuna noi legaturi, noi idei si noi versiuni ale voastre.

Bolocan_Amalia_cl.aIV-a_Sc.Gimn.Veresti_ jud.Suceava

Cand & Unde?

Toate atelierele au loc in mansarda Carturesti Verona, in ultima sambata din fiecare luna, in intervalul 16:30 - 18:00. Va asteptam cu drag, oameni faini si multe activitati inedite.

Puiu David,10ani,cl.III,Scoala Primara Nr.2 Roma,Botosani

Cum?

Inscrierile se pot face prin sms la numarul 0721621327 cu nume, varsta, data atelierului si textul ,,Atelier de Creativitate - Carturesti”. Costul atelierului este de 25 de lei, suma perceputa ca donatie pentru educatia copiilor defavorizați din 12 sate, la nivel național.